Promoții Qatar Airways. Festivalul călătoriilor la tarife de vis

Până în 17 ianuarie, Qatar Aiways are prețuri promoționale la bilete de avion pentru cele mai frumoase destinații din Orientul Mijlociu și Asia, precum Bangkok, DohaPhuket, Tokyo, Hong-Kong, Seoul sau Abu Dhabi. Tot ce trebuie să faci e să îți cumperi biletul de avion de pe paravion.ro.

Qatar Airways

Destinațiile de vis de lângă Golful Persic

Poți descoperi cultura islamică din Doha sau Abu Dhabi, și totodată unele dintre cele mai fascinante orașe din Orientul Mijlociu. Iar dacă nu ai ajuns până acum în Golful Persic, îi poți achiziționa un bilet de avion spre Doha, capitala provinciei Qatar, un oraș spectaculos care s-a modernizat complet în ultimii ani.

shutterstock_252379567
Doha (Sursă foto: Fitria Ramli / Shutterstock.com

De cealaltă parte a Golfului Persic se găsește Abu Dhabi, una dintre destinațiile exotice preferate ale turiștilor români. E bine să știi că în Emiratele Arabe Unite o să găsești unele dintre cele mai impresionante clădiri din lume, un roller-coaster care atinge viteze inimaginabile și plaje artificiale care se deschid în formă de palmier.

Thailanda – un tărâm seducător

Dacă ți-ai dorit dintotdeauna să ajungi în Thailanda, ai ocazia să alegi între capitala Bangkok sau insula Phuket. În Phuket vei găsi unele dintre cele mai frumoase plaje cu nisip alb, dar și o vegetație luxuriantă. Totodată, destinația e ideală pentru sporturi acvatice.

shutterstock_196936655
Phuket, Thailanda (Sursă foto: Shutterstock.com)

Dacă, în schimb, te atrage cultura orientală și vrei să vizitezi unele dintre cele mai fascinante obiective turistice din Thailanda, cumpăra-ți un bilet de avion spre Bangkok. Districtele vechi ale orașului, jungla urbană și mâncărurile locale te vor cuceri cu siguranță.

Vacanță de vis la capătul lumii în Tokyo, Hong-Kong, ori Seoul

Din partea estică a Asiei, poți alege trei destinații cu o istorie veche de mii de ani, dar și cu un peisaj ultra-modern care te va rupe cu totul de cultura est-europeană.

shutterstock_149569202
Seoul, Coreea de Sud (Sursă foto: Sean Pavone/Shutterstock.com)

Alege Tokyo pentru un amestec ireal de cultură arhaică și tehnologie futuristă, dar și pentru unele dintre cele mai bune restaurante din lume, ori cele mai inedite locații. Dacă nu vrei să ajungi în orașul de unde pornesc toate trendurile, poți alege istoria inegalabilă a Chinei, și îți poți achiziționa un bilet de avion spre Hong Kong. La destinație, te așteaptă templele budiste și adevăratele mâncăruri chinezești, care au cu totul alt gust decât cel din restaurantele chinești. 

O a treia destinație asiatică la fel de intensă ar putea fi Seoul, capitala Coreei de Sud, unul dintre orașele cu cel mai ridicat nivel de trai din Asia, un oraș modern și tradițional deopotrivă.

Promoția Qatar Airways include prețuri de nerefuzat pentru biletele de avion achiziționate în perioada 11-17 ianuarie pentru destinații de vis precum Bangkok, DohaPhuket, Tokyo, Hong-Kong, Seoul sau Abu Dhabi. Descoperă partea estică a lumii și zboară spre Orientul Mijlociu sau până la capătul lumii, în Asia. 

1 Comment

  1. Reply
    Tano

    Pana la urma care e promotia? Ca preturile sunt cele normale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *