Vacanţa copiilor • City break la Paris, o capitală care merită redescoperită

Cum elevii din clasa generală primesc o vacanță intertrimestrială în februarie, Paravion vine cu câteva propuneri de pachete city break în Lisabona, Praga, ori Paris. Preţurile sunt foarte accesibile, zborurile suficient de scurte cât să nu-i obosească pe cei mici și nu foarte mici, iar traseele și activitățile pe care le puteți face împreună la destinație sunt nenumărate.

Paris
Sursă foto: Shutterstock.com

Parisul, un oraș care merită redescoperit

Prima dintre propunerile noastre e capitala Franței, Paris, pe care dorim să o promovăm în continuare pentru că e una dintre cele mai fascinante capitale europene. Mai mult, se spune că parizienii adoră copii, așa că oriunde vei ajunge cu ei o să se simtă răsfățați.

Disneyland
Sursă foto: Shutterstock.com

Parisul nu înseamnă doar Turnul Eiffel, Versailles, Louvre sau Muzeul D'Orsay (pe care le poți vedea alături de copiii tăi dacă sunt suficient de mari), ci e totodată un tărâm magic pentru cei mici, cam ca Hogwarts. Puteți vizita împreună Disneyland, unul dintre cele mai vizitate parcuri de distracții din Europa, pe care cu greu îl dai gata într-o zi, Acvariul tropical din Paris, dacă micuțul tău e fascinant de lumea subacvatică, ori puteți afla împreună istoria muzicii din Asia sau Oceania la Muzeul du Quai Branly. Pentru copiii peste 5 ani o oprire la fel de fascinantă ar putea fi instalațiile de artă suprarealistă din Centrul Pompidou sau Canalele subterane din Paris pe care adolescenții le vor găsi fascinante, mai ales dacă au citit Mizerabilii.

Un pachet city break în Paris pornește de la 268 euro/persoană și include prețul biletul de avion dus-întors și cazarea pentru 2 nopți la destinație. Verifică topul ofertelor city break disponbile pe Paravion și alege-ți următoarea destinație de vacanță. Ce-ar fi dacă în 2016 nu ai mai lasa să treacă lunile fără cel puțin o călătorie?

Ce e bine să știi:

Dacă ești îngrijorat de evenimentele care s-au întâmplat în Paris, e bine să știi că securitatea în capitala franceză e mai ridicată decât oriunde altundeva și că Franța nu se află la momentul actual sub avertisment de călătorie pe site-ul MAE, ci doar sub măsuri de securitate sporite. 

Paravion îți propune câteva destinații city break pentru vacanța intertrimestrială dintre 6-14 februarie cu plecare din București. Poți vizita alături de copii sau în cuplu Lisabona de la 370 euro/persoană, Paris de la 268 euro/persoană sau Praga de la 185 euro/persoană. Pachetele citybreak includ prețul biletului de avion și cazarea pentru 2 sau 3 nopți. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *