Promoții Aegean Airlines. Destinații estivale (II)

Dacă vrei să îți planifici din timp vacanța estivală pentru vară sau toamnă 2016, compania Aegean Airlines îți pune la dispoziție bilete de avion la prețuri promoționale pentru lunile care urmează. Tot ce trebuie să faci e să îți achiziționezi până în 18 ianuarie un bilet de avion spre insulele grecești (Kos, Santorini, Rhodos sau Chania), ori în Cipru, la Larnaca sau în Iordania, la Amman.

Chania
Chania (Sursă foto: Shutterstock.com)

Apoi, îți recomandăm să cauți, în tihnă, cele mai bune oferte la hoteluri pe www.paravion.ro, după ce ai studiat plajele, obiectivele turistice sau locurile romantice pe care ai vrea să le găsești la destinație. 

Dacă îți surâde ideea să te plimbi alături de perechea ta într-o vale plină de fluturi, alege un bilet de avion spre Rhodos. Sudul insulei e perfect și pentru surf, în cazul în care vrei să prinzi câteva valuri uriașe. 

Rhodos
Rhodos (Sursă foto: Paravion.ro)

Dacă vrei o destinație romantică, unde găsești plaje cu nisip negru vulcanic sau roșiatic, poți zbura spre Santorini. Din Oia și Fira poți urmări, alături de perechea ta, unele dintre cele mai romantice apusuri grecești.

Santorini
Santorini (Sursă foto: Paravion.ro)

Pentru Larnaca, Cipru, e bine să îți rezervi un bilet de avion în mai sau septembrie, dacă nu reziști la temperaturile foarte ridicate de până la 40 ⁰C din timpul verii. Larnaca e o alegere bună pentru familiile cu copii, dar și pentru cupluri tineri, datorită numeroaselor cluburi de noapte.

Larnaca
Larnaca (Sursă foto: Shutterstock.com)

Iar dacă vrei să descoperi o cultură deosebită, zboară spre Amman, Iordania, și descoperă un oraș modern și antic. Dacă îți dorești să pleci într-un safari în deșert, alege Iordania.

Amman
Amman (Sursă foto: Shutterstock.com)

Cele mai bune oferte la biletele de avion Aegean Airlines, cu reducere de 40%, sunt pentru toamna anului 2016. Tot ce trebuie să faci e să cumperi biletul de avion până în 18 ianuarie, ca să știi pe care dintre insule îți vei petrece vacanța în 2016. Citeşte şi despre ofertele Aegean Airlines în destinaţii urbane aici.

Promoția Aegean Airlines include reduceri de până la 40% pentru bilete de avion cumpărate de pe Paravion.ro şi este valabilă în perioada 7.01.2016 – 18.01.2016. Puteți alege destinații urbane de top ca Budapesta, Paris, Atena, Copenhaga, Roma, Milano, Istanbul dar și numeroase destinații de vacanță estivale precum Santorini, Kos, Chania, Larnaca, Rhodos sau Amman. În funcție de perioada de călătorie, beneficiați de următoarele reduceri: 15% pentru perioada 08.02.2016-23.03.2016, 25% pentru perioada 11.04-23.06.2016 și 40% pentru perioada 12.09 – 29.10.2016. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *