Promoţii Tarom. Cele mai iubite destinaţii de la 79 €!

În 20 ianuarie, compania aeriană Tarom lansează oferte irezistibile pentru bilete de avion spre destinații în care cu toții ne-am dori să ajungem. Și dacă de cele mai multe ori, prețul biletelor de avion e o problemă, în cazul de față, singura grijă e cum să alegi între Atena, Istanbul, Larnaca, Roma (de la 79 euro), BelgradViena (de la 99 euro), AmsterdamPragaLondra, Moscova, Munchen (de la 119 euro), Barcelona, Beirut, Dubai, Madrid, Paris, ori Tel Aviv (de la 139 euro). Iar acestea sunt doar câteva dintre destinațiile incredibile unde puteți zbura, cu toate taxele incluse și bagaj, în următoarele 3 luni.

zboara
Sursă foto: Shutterstock.com

Ce trebuie să faceți pentru a beneficia de prețurile promoționale Tarom?

În primul rând, trebuie să vă achiziționați biletele de avion de pe Paravion în perioada 20-31 ianuarie 2016, iar perioada de călătorie aleasă trebuie să fie între 25 ianuarie 2016 și 31 martie 2016 (data ultimului retur). Şederea maximă la destinație trebuie să fie de 14 zile, iar perioada minimă de ședere la destinație e de 2 zile sau trebuie să includă o zi de duminică, cel puțin.

Partea și mai bună a ofertei Tarom pentru bilete de avion e că nu se limitează la zboruri doar din București, așa că toată țara e pusă pe harta călătoriilor.

  • Din Iași, aveți zboruri directe spre Istanbul și Roma (de la 79 euro), Bologna și Torino (de la 99 euro), Londra și Munchen (de la 119 euro) și Tel Aviv (de la 139 euro)
  • Din Cluj-Napoca vă puteți achiziționa bilete de avion spre Viena de la 119 euro, iar din Sibiu bilete de avion spre Munchen de la 119 euro.

Barcelona
Barcelona (Sursă foto: Shutterstock.com)

Oferta Tarom vine într-un moment potrivit pentru că vă puteți planificați o ieșire în afara României în vacanța intertrimestrială a elevilor (6-14 februarie), de St. Valentine's Day (14 februarie), Dragobete (24 februarie), Ziua Brâncuși (19 februarie), ori chiar de 8 martie. Așa că puteți face un cadou care nu se măsoară în greutate, ori volum, ci în kilometri de zbor și în amintiri împreună într-un oraș pe care îl descoperiți sau redescoperiți alături de cineva drag sau chiar pe cont propriu. În perioada următoare, puteți  merge la Disneyland (Paris) alături de copii, puteți să vă bucurați de un weekend romantic în Larnaca, Nisa sau Barcelona de St. Valentine's Day sau Dragobete, ori puteți cumpăra un bilet de avion pentru dumneavoastră și mama dumneavoastră de 8 martie ca să zburați împreuna spre Viena sau Roma . 

Puteți combina biletele de avion promoționale TAROM cu o cameră de hotel rezervată de pe Paravion, și aveți transportul și cazarea asigurate pentru următoarea călătorie. Apoi, tot ce trebuie să faceți e să vă planificați activitățile sau obiectivele pe care vreți să le vizitați odată ajunși la destinație.

Oferta specială de iarnă pentru bilete de avion Tarom include zboruri directe dus-întors cu plecare din București, Iași, Sibiu sau Cluj-Napoca spre zeci de destinații inedite cum ar fi Atena, Istanbul, Larnaca, Sofia, Roma (de la 79 euro), Belgrad, Chișinău, Salonic, Viena, BolognaTorino, Roma (de la 99 euro), Amsterdam, Bruxelles, Budapesta, Praga, Frankfurt, Geneva, Londra, Moscova, Munchen, Praga, Stockholm, Valencia (de la 119 euro) sau Amman, Barcelona, Beirut, Dubai, Madrid, Nisa, Paris, Tel Aviv (de la 139 euro). Biletele trebuie cumpărate între 20 și 31 ianuarie 2016, iar perioada de călătorie aleasă trebuie să fie între 25 ianuarie și 31 martie 2016 (data ultimului retur). Călătorii plăcute spre toate orizonturile!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *