Valentine’s Day • Temperaturi primăvăratice în Lisabona și Madeira

Pentru o vacanță inedită de Sfântul Valentin ori Dragobete, puteți alege o destinație la capătul Europei, precum Lisabona ori Madeira. Dacă partenerul dumneavoastră e îndrăgostit de muzică, nici un cadou nu se va compara cu un concert de muzică fado chiar în capitala Portugaliei. Iar dacă e pasionat de hiking pe trasee lungi împădurite, îndreptaţi-vă atenţia spre Madeira.

shutterstock_267543896
Sursă foto: Shutterstock.com

O vacanţă însorită în Lisabona

Dacă alegeți Lisabona, un alt avantaj e că temperaturile medii din luna februarie ating 15 °C, cu mult peste media temperaturilor din Europa central-continentală sau de est, așa că vă puteți lua haine de primăvară sau toamnă, și nu neapărat de iarnă. 

Odată ajunși la destinație, explorați împreună cartierul Alfama, cel mai vechi cartier din Lisabona, alegeți un restaurant mai puțin spectaculos din afară și rezervați-vă o masă pentru o cină romantică cu fructe de mare. Iar dacă vreți să vă îndulciți partenerul, opriți-vă la Pastéis de Belém, unde găsiți unele dintre cele mai bune dulciuri din Lisabona.

DSC_9259

sursă foto: Paravion

Chiar dacă e luna februarie, puteți să mergeți într-o plimbare romantică pe plaja aflată la 30 minute de centrul orașului. Iar dacă aveți în vedere o excursie opțională, trebuie neapărat să alegeți orășelul Sintra cu palate romantice în culori intense, care au fost odată reședințe de vară ale familiei regale. Pentru o declarație de dragoste, Sintra e locul ideal.

Oferta lunii februarie pentru Lisabona include cazarea pentru 3 nopți la un hotel de 3 sau 4*, biletele de avion și micul dejun. Prețul unui pachet city break pornește de la 370 euro/persoană cu plecare din 11, 18 sau 25 februarie. Aflaţi detaliile ofertei aici.

Madeira, o vacanță cât un vis frumos

Dacă nu sunteți adepții unei escapade romantice chiar de Valentine's Day, puteți alege ofertele de vacanță pentru Madeira cu plecare din 5 februarie, când puteți ateriza pe o insulă cu climă blândă și vegetație luxuriantă. În februarie, temperaturile medii vor fi între 18-20 °C, în timpul zilei.

funchal

sursă foto: Paravion

Un sejur în Funchal e potrivit pentru cuplurile aventuriere care vor să exploreze la pas munții Madeirei, văile largi și pădurile de eucalipt, dar și străduțele romantice din Funchal. Vă sugerăm să vă luați la voi bocanci trainici și să vă aventurați într-unul dintre cele mai frumoase locuri de la capătul continentului european. În plus, în hotelul de 5* puteți lua o cină romantică în oricare dintre seri, însoțită de o sticlă de vin de Madeira, un vin licoros de-a dreptul magic. E bine să vă faceți provizii și pentru când vă întoarceți în România.

munti

sursă foto: Paravion

Oferta din februarie pentru Madeira include cazarea pentru 5 nopți la un hotel de 5*, transportul cu avionul dus-întors și micul dejun. Prețul unui pachet de vacanță pornește de la 550 euro/persoană cu plecare în 5 februarie. Aflaţi detaliile ofertei aici.

Pachetele Paravion pentru Vacanța îndrăgostiților includ oferte city break pentru luna februarie în destinații urbane din Europa precum Paris de la 182 euro, Londra de la 154 euroRoma de la 131 euro, Veneția de la 416 euro, Amsterdam de la 207 euroLisabona de la 370 euro, Madeira de la 550 euro sau Bruxelles de la 194 euro. Pachetele city break includ prețul biletului de avion și cazarea pentru 2 sau 3 nopți pentru o persoană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *