Hotel Morabeza, ospitalitate și căldură în Capul Verde

În micul paradis de pe insula Sal, Capul Verde, unul dintre cele mai frumoase locuri unde puteți sta e Hotelul Morabeza, care în limba creolă înseamnă un loc primitor și călduros, dar și bunătate și amabilitate. Inițial, hotelul a fost o casă de vacanță construită în anii '60 de doi investitori belgieni, seduși de clima blândă din Sal. Iar în anii '70, soții Vynckier l-au transformat într-un complex hotelier. În prezent, afacerea de familie e condusă de strănepoata lor, Sophie Marcellesi, iar locul e mai pitoresc și primitor ca niciodată.

Morabeza

În momentul de față, Morabeza dispune de 4 restaurante, Las Palmiers, La Tortue, Beach Club, La Côté Tapas, 3 baruri, dintre care unul chiar pe plajă, un teren privat de mini-golf, un teren de tenis, piscine, dar și alte zone de relaxare și masaj. Tot aici puteți asculta muzică tradițională din Capul Verde, chiar în barul de pe plajă, unde puteți petrece până în zori. Dacă vă trece prin minte să vă aruncați în piscină, trebuie să știți că pe timpul nopții înotul este interzis, dar puteți plonja oricând în apele Oceanului Atlantic.

Morabeza

Morabeza

Morabeza

DSC_2029 morabeza

Morabeza

Descoperiți mai multe imagini din Sal pe canalul Youtube Paravion.

“Prelungeşte-ţi vara" e o campanie Paravion şi TAP Portugal prin care vă invităm să vă prelungiți orizonturile de vacanță și vară pe tot parcursul anului şi să descoperiți cele mai populare destinaţii TAP Portugal prin fotografii, clipuri şi poveşti culese chiar de la faţa locului. Călătoria în Sal a fost posibilă datorită agenției de turism Morabitur. Consultaţi cele mai bune oferte pentru bilete de avion şi vacanţe în Sal, Capul Verde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *