Early Booking Vară 2016 • Lefkada, plaje sălbatice și sporturi acvatice

Lefkada are unele dintre cele mai albastre ape pe care le-ați văzut vreodată și un peisaj natural divers, care include arbori de măslini, chiparoși și pini, dar și flori colorate care bucură privirea. În plus, spre deosebire de alte insule grecești, în Lefkada puteți ajunge direct cu mașina fără să plătiți feribotul pentru mașină. Un pachet de vacanță pentru 5 nopți (fără transport) pornește de la 82 euro/persoană (află detalii aici).

Lefkada (1)

Lefkada (Foto: Shutterstock.com)

Obiective și activități

Datorită vânturilor puternice care mătură uneori coasta insulei Lefkada, destinația e populară în rândul practicanților de surf sau kitesurfing, dar și pentru snorkeling, scufundări, ori schi-nautic. Insula grecească e o destinație de vacață potrivită și pentru familiile cu copii, ori cupluri. Puteți explora și coasta estică a insulei, unde sunt unele dintre cele mai frumoase porturi cum ar fi Katsiki sau Egremni, la aproximativ 45 km de orașul Lefkada. Veți găsi numeroase taverne și restaurante pe insulă, multe dintre ele afaceri de familie. O masă în oraș pentru 2 persoane vă ajunge în jur de 25 euro, incluzând băutura și e indicat să aveți bani lichizi la dumneavoastră pentru că multe dintre ele nu acceptă plata cu cardul. Nu ratați nici satele pescărești din jurul orașului Lefkada, veți mânca acolo unele dintre cele mai gustoase fructe de mare sau pește proaspăt.

Lefkada (3)Lefkada (Foto: Shutterstock.com)

Printre principalele obiective de pe insulă se numără Fortăreața Agia Mavra de origine venețiană, construită în secolul 14, Mânăstirea Moni Faneromenis, la 3 km distanță de centrul orașului Lefkada și Muzeul Arheologic cu obiecte prezervate din perioada romană. Puteți călători și spre sudul insulei, la Capul Lefkada, locul de unde se spune că Sappho s-ar fi aruncat în mare. Zona e deosebită și datorită pietrelor albe împrăștiate pe malul mării.

Cele mai bune plaje: La doar câțiva kilometri de centrul orașului Lefkada, puteți merge pe plajele Agios NikitasAgios Ioannis, Mylos sau Kalamitsi. Distanța față de centrul orașului nu depășește 15 km, și puteți folosi chiar și transportul în comun. 

Cum ajungi în Lefkada cu mașina? Puteți călători cu mașina până în Lefkada din București. Insula e legată de continent printr-un pod și nu e nevoie să luați feribotul, evitând astfel costuri suplimentare. Durată medie: 14 ore.

lefkada

Buget mediu de vacanță pentru Lefkada:

  • o vacanță pentru 2 persoane, 5 nopți cazare, mese în oraș, transport urban, o excursie opțională în Ithaca: 450 euro. (fără costuri pentru transport mașină/avion)
  • o vacanță pentru 2 persoane, 7 nopți, cazare, transport cu avionul dus-întors, mese în oraș, transport urban, o excursie opțională în Ithaca: 1200 euro.

Pachetele de vacanță Early Booking pentru Lefkada sunt disponibile începând cu luna iunie și rezervările pot fi făcute până la sfârșitul lunii septembrie. O vacanță pentru 5 nopți, care nu include transportul cu avionul, pornește de la 82 euro/persoană (află detalii aici), iar una pentru 7 nopți în Lefkada pornește de la 356 euro/persoană (află detalii aici). Pachetul include prețul biletului de avion dus-întors (cu plecare din București), cazarea și micul dejun sau regimul de masă demisiune incluse, în funcție de oferta aleasă. Verifică toate ofertele Early Booking pentru Lefkada aici

Pachetele de vacanță Early Booking pentru Vară 2016 includ cazarea pentru 5, 6, 7 sau 14 nopți, regim de masă demipensiune sau All Inclusive. Cele mai populare destinații sunt Mamaia (fără transport), Grecia (cu sau fără transport), Algarve,SpaniaTurciaEmiratele Arabe Unite sau IordaniaConsultă toate ofertele Early Booking pentru Vara 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *