Activități de vacanță pe insula Sal, Capul Verde

În apele calde ale Oceanului Atlantic puteți face cam toate sporturile nautice pe care vi le puteți închipui, de la snorkelling, kite surfing, ski jet la scufundări printre pești exotici. Iar excursiile subacvatice se fac ziua, dar și noaptea, așa că experiența poate fi cu totul inedită. Alegeți-vă perioada de călătorie, vremea e bună tot timpul anului. 

DSC_2214

Dar Insula Sal mai are câteva minunății bine ascunse pe care vi le pune la dispoziție. În timpul unei vacanțe în Capul Verde, vă  puteți plimba cu vasul cu fund de sticlă Neptunus, o experiență potrivită pentru cei care nu sunt atât de curajoși încât să încerce scufundări. Puteți observa, în mediul lor natural, delfini, pești zburători și chiar balene, dacă sunteți suficient de norocoși. Dacă nu, echipajul de pe vas o să se pună pe cântat și dansat ca să se revanșeze. Oricum ar fi, în Sal e dificil să scapi vreo clipă de voie bună și entuziasm. 

Pe lângă plaja Santa Maria sau portul unde o să vă petreceți majoritatea timpului, mai puteți face excursii la Salinele din Sal, puteți să vă aventurați până în Buracona la piscinele naturale sau puteți vizita Palmyrna, o așezare pitorească cu căsuțe colorate și o piață locală plină de fructe și legume exotice.

DSC_2358
Vasul Neptunus

Boat trip Santa Maria. Pleci de la țărm cu o șalupă și faci o croazieră de neuitat în apele Oceanului Atlantic. Și pentru că în Capul Verde se dansează oricând și oriunde, s-ar putea să vă prindă ritmurile muzicii chiar pe barcă. 

Galerie de fotografii din Capul Verde

DSC_2833
Buracona

DSC_2915
Minele de sare

DSC_2422
Pontonul din Santa Maria

DSC_2799
Palmyrna

“Prelungeşte-ţi vara" e o campanie Paravion şi TAP Portugal prin care vă invităm să vă prelungiți orizonturile de vacanță și vară pe tot parcursul anului şi să descoperiți cele mai populare destinaţii TAP Portugal prin fotografii, clipuri şi poveşti culese chiar de la faţa locului. Călătoria în Sal a fost posibilă datorită agenției de turism Morabitur. Consultaţi cele mai bune oferte pentru bilete de avion şi vacanţe în Sal, Capul Verde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *