Circuite turistice • Iordania și Israel

Înainte de Sărbătorile pascale sau la sfârșitul lunii mai, ați putea călători în două dintre țările cu o cultură spirituală deosebită, Iordania și Israel. Pachetul de vacanță e ideal pentru seniori, dar și pentru cuplurile care își doresc o vacanță de relaxare, în timpul căreia să puteți ajunge în locurile sfinte din Israel, dar și în orașele antice din Iordania. Un circuit turistic pornește de la 969 euro/persoană pentru 9 zile (aflaţi mai multe detalii aici).

AmmanAmman (Foto: Shutterstock.com)

Odată ajunși la destinație, în Amman, veți vizita Templul lui Hercule, Palatul OmayyadBiserica Bizantină, dar și orașul antic Jerash, cu așezări omenești vechi de mii de ani, precum și orașul lui Hadrian. Unul dintre cele mai frumoase locuri unde veți ajunge va fi orașul Petra, inclus în Patrimoniul UNESCO, în care sunt încă în picioare sute de monumente, printre care Teatrul roman sau Aleea Coloanelor.

Apoi, vă veți îndrepta spre Betheleem, trecând peste Muntele Nebo și prin Valea Iordanului. Aveți ocazia să vizitați locurile sfinte din Betheleem (Biserica Nașterii Domnului, grota Sfântul Jerome, Grota Pater Noster, Grădina Ghetimani sau Muntele Sion), dar și din Nazareth, precum și locurile unde a copilărit sau predicat Iisus.

Ultimele două zile le veți petrece în apropiere de Haifa și în Haifa de unde veți lua avionul spre București. În Haifa, veți vizita Grădinile suspendate Bahai și aveți organizată o plimbare cu barca pe Marea Galileei.

shutterstock

Foto: Shutterstock.com

Temperaturi medii în lunile martie și mai în Iordania și Israel: Zilele sunt blânde și nu foarte călduroase, iar nopțile răcoroase. În Iordania și Israel temperaturile medii la sfârșitul lunii februarie sunt între 15-20 C, iar la sfârșitul lunii mai urcă până la 30 C, în timpul zilei. 

Un buget mediu de vacanță pentru o persoană: 1.500 euro (incluzând prețul pachetului turistic, cazare, transport, mic dejun și prânz, cine, bacșisuri și alte cheltuieli)

Pachetele de vacanță pentru 9 nopți în Iordania și Israel sunt cu plecare din 27 februarie sau 28 mai 2016. Oferta include prețul biletului de avion dus-întors, cazarea pentru 9 nopți la hoteluri de 4*, micul dejun, prețul cinelor pentru 7 nopți, însoțitor român de grup și transportul cu autocarul la principalele obiective turistice. Aflaţi detaliile circuitului aici.

Circuitele de vacanță includ oferte turistice în unele dintre cele mai vizitate țări europene, cum sunt Germania-Polonia-Cehia, Circuit Italia, Marele tur Franța, ori Marele tur Spania, Capitalele și Fiordurile Scandinaviei, Marele Tur Islanda, sejururi în Egipt-Cairo sau SUA, dar și destinații exotice precum India, Kuala LumpurThailanda sau Cape Town. Pachetele de vacanță sunt pentru 6, 9, 10, 14 sau 21 nopți și pot include sau nu transportul cu avionul, în funcție de ofertă. Consultă toate ofertele disponibile aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *