Vacanțe Paște 2016 • Trimiteți-vă părinții în Praga cu doar 460 €

Dacă nu vrei să îți petreci concediul de Paște acasă, ai mai multe opțiuni de vacanță în tară ori străinătate pentru câteva zile de relaxare și deconectare. Poți opta pentru o vacanță la Băile Felix de la 62 euro, un sejur la Barcelona de la 611 euro sau chiar de o vacanță exotică, în cuplu, în Bali de la 1480 euro. Sau de ce nu, ai putea chiar să îți trimiți părinții într-o vacanță mult așteptată, poate chiar în Praga.

pragaPraga (Foto: Shutterstock.com)

O vacanță de Paște în Praga pentru seniori

După un zbor scurt cu avionul, vei face un tur al orașului, așa că nu vei rata niciun obiectiv turistic, ba mai mult vei afla toate poveștile locului și asista, printre altele, la spectacolul schimbării păpușilor din Piaţa Staromestske Námestí. În a doua zi, poți face o croazieră pe Vlatava (opțional alături de ghid) și te poți bucura de o cină în oraș.

praguePraga (Foto: Shutterstock.com)

Excursie opțională la Karlovy Vary

Fie că mergi doar într-o excursie de o zi sau alegi să îți faci un concediu în Viena și apropieri, stațiunea Karlovy Vary (sau Karlsbad, cum mai e cunoscută) e perfectă pentru câteva zile de relaxare și tratament într-o zonă idilică, cu numeroase băi termale. Fie că e vorba de băi de sulf, hidroterapie, masaj sau tratamente spa, cu siguranță orașul ceh trebuie ținut minte de seniori.

shutterstock_87076760Karlovy Vary (Foto: Shutterstock.com)

În Karlovy Vary, au venit pentru tratamente și artiști importanți din secolele trecute printre care Goethe, Chopin sau Beethoven. Karlsbad e înconjurat de o zonă la fel de frumoasă și potrivită pentru plimbări lungi în natură. 

Ce trebuie să știi despre pachetul de vacanță în Praga?

Un sejur în Praga de Paște (de la 460 euro) e perfect pentru seniori ori cupluri și include biletul de avion dus-întors, cazarea pentru 4 nopți la un hotel de 4* și un tur al orașului Praga alături de un ghid profesionist. Poți participa și la două excursii opționale (care nu sunt include în prețul pachetului de vacanță) la Karlovy Vary (stațiune balneoclimaterică) și la Kutna Hora, un oraș gotic aflat la 70 km de Praga. Plecarea are loc în 29 aprilie, de pe aeroportul Otopeni, din București.

Ofertele de vacanță pentru Paște 2016 includ destinații din țară precum Băile Felix de la 62 euro, Covasna de la 85 euro, Băile Herculane de la 117 euro, (oferte fără transport), Praga de la 460 euro/4 nopți, Viena de la 500 euro, Istanbul de la 469 euro, Barcelona de la 611 euro, Israel de la 884 euro, Moscova de la 1005 euro sau destinații exotice precum Dubai de la 1389 euro sau Bali de la 1480 euro. Consultă toate ofertele disponibile aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *