Circuite turistice • Descoperă „il dolce far niente” într-o călătorie de 11 zile în Italia pitorească

Poate că ai vizitat Roma, Veneția sau Florența, dar ce ai zice să descoperi Italia pitorească din Sorrentino sau Taormina, ori magia insulei Capri și zona activă a vulcanului Vezuviu? Poate că niciun oraș nu e la fel de fascinant ca Roma, dar puține regiuni din Italia sunt mai pitorești ca Sicilia, cu frumoasele sale orașe baroce.

shutterstock_289431143Coasta Amalfitana (sursă foto: Shutterstock.com)

În timpul circuitului turistic în Italia vei ajunge pe coasta Amalfitana, unde sunt unele dintre cele mai bune resorturi italienești, sate pitorești care coboară până la mare și plaje încântătoare, dar și pe insula Ischia, aflată în apropierea orașului Napoli, cu o vegetație luxuriantă și unul dintre cele mai frumoase porturi din Italia, Porto Ischia. Nu o să ratezi nici situl Pompeii, de la poalele Muntelui Vezuviu, singurul vulcan activ de pe continent și vei petrece o zi pe insula Capri înconjurată de ape turcoaz. 

shutterstock_267235304Ischia (sursă foto: Shutterstock.com)

Spre sfârșitul sejurului o să ajungi și în Taormina, un oraș în care poți vedea ruinele unui teatru antic, în spatele căruia se ridică muntele Etna. Orașul își păstrează și astăzi farmecul medieval și e, cu adevărat, o oază de liniște și minunare.

shutterstock_266198456

Taormina, Sicilia (sursă foto: Shutterstock.com)

Și dacă tot pleci într-un tur în Italia, ai putea încerca o sumedenie de mâncăruri tradiționale în satele uitate de lume sau în metrople. În Napoli, de pildă, poți mânca cea mai bună pizza din lume.

Un buget mediu de vacanță pentru o persoană: 1.300-1.500 euro (include prețul pachetului turistic, cazare, transport, mic dejun și prânz, cine, bacșisuri și alte cheltuieli).

Pachetele de vacanță pentru 10 nopți în Italia sunt cu plecare din 11 martie, dar sunt disponibile și oferte pentru lunile mai, iunie, iulie sau chiar toamnă. Oferta include prețul biletului de avion dus-întors, cazarea pentru 10 nopți cu mic dejun. De asemenea, veți vizita Roma, zona Napoli-Sorrento-Palermo, Taormina, vulcanul Vezuviu și Etna, dar și Catania alături de un ghid din partea agenției. Aflaţi detaliile circuitului aici.

Circuitele de vacanță includ oferte turistice în unele dintre cele mai vizitate țări europene, cum sunt Germania-Polonia-Cehia, Circuit Italia, Marele tur Franța, ori Marele tur Spania, Capitalele și Fiordurile Scandinaviei, Marele Tur Islanda, sejururi în Egipt-Cairo sau SUA, dar și destinații exotice precum India, Kuala LumpurThailanda sau Cape Town. Pachetele de vacanță sunt pentru 6, 9, 10, 14 sau 21 nopți și pot include sau nu transportul cu avionul, în funcție de ofertă. Consultă toate ofertele disponibile aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *