8 Martie • Malta, o vacanță cu stil pe țărmul Mediteranei

Anul trecut am lansat o frumoasă campanie de 8 martie îndemnând comunitatea virtuală să le facă o surpriză neașteptată mamelor și să le ducă în vacanță. În campanie s-a implicat și Ana-Maria Caia, care a și plecat cu mama ei la Roma. Anul acesta, avem câteva pachete speciale pentru vacanțele de 8 martie, în orașe precum Praga (de la 400 euro) Paris (de la 549 euro) , Londra (de la 730 euro) , Lisabona (de la 685 euro), Barcelona (de la 480 euro) sau St. Julians (Malta, de la 630 euro).

shutterstock_260139731Sursă foto: Shutterstock.com

O vacanță de 8 martie în St Julians, Malta

Poate că destinații precum Paris sau Londra îți sunt familiare, dar ce-ai zice să alegi o vacanță în St. Julians (Malta), un loc superb pe malul Mării Mediterane, unde poți pleca într-o vacanță de relaxare, într-un tur al cluburilor de noaptei alături de persoana iubită (în special în sezonul estival), ori chiar într-o vacanță alături de mama, mai ales înainte de începerea vacanțelor de vară când mulți tineri din Europa aleg Malta ca destinație de vacanță.

shutterstock_252771709Malta (sursă foto: Shutterstock.com)

Malta e o insulă de doar 27 km, cu sute de monumente și clădiri istorice care-i dau un farmec aparte, lagune albastre, formațiuni stâncoase și grote cum doar în Grecia mai găsești. Dar e totodată, și o destinație plină de viață, cu restaurante cochete și cluburi de noapte ca pe Riviera franceză, în special în zona St. Julians. Dacă preferi un loc mai liniștit, te poți relaxa pe insula Gozo unde se poate ajunge cu feribotul (costul biletului dus-întors: 4.65 euro). Pe langă Templul preistoric Ġgantija pe care merită să-l vizitezi, insula e un loc perfect pentru plimbări lungi și înot în golfuri ascunse.

Ce include pachetul de vacanță  și ce excursii opționale ai la dispoziție?

Pachetul special de 8 Martie pentru Malta include prețul biletului de avion dus-întors, cazarea pentru 5 nopți, micul dejun și un tur al orașului Valletta, capitala insulei, un oraș fortăreață cu sute de monumente. Iar în următoarele zile, poți să îți faci singur programul sau să alegi una, ori mai multe excursii opționale: o excursie într-un sat de pescari din apropiere, o vizită pe insula Gozo și Peștera Calypso sau o vizită la Templele megalitice și Grota Albastră.

Temperaturi medii Malta în luna martie: 15 °C – 17 °C, în timpul zilei. 

Hotelul de 4* în care vă veți caza e la 100 m de plajă.

shutterstock_290322179Sursă foto: Shutterstock.com

Fie că optezi pentru o vacanță alături de iubita, mama sau o altă femeie importantă din viața ta, în primăvara aceasta fă-i cadou o călătorie în loc de floare. O vacanță în Praga pentru 4 nopți pornește de la 400 euro/persoană și ofertele ajung până la 685 euro pentru 5 nopți în Lisabona, ori chiar 730 euro pentru 5 nopți la Londra. Verifică întreaga ofertă a vacanțelor de 8 martie aici.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *