Adele, Coldplay sau Rihanna, pe cine vrei să prinzi în concert la Amsterdam?

St. Valentine's Day a trecut, cuplurile s-au întors din Roma, Paris ori Veneția, dar vacanțele pentru îndrăgostiți, ori cupluri care nu sărbătoresc neapărat zilele naționale și internaționale ale iubirii, sunt la fel de accesibile ca preț (verifică oferta pentru pachete city break aici). Amsterdam e întotdeauna un oraș nonconformist, potrivit pentru cuplurile tineri, dar și pentru cei cărora le place să călătorească solo. Dacă se-ntâmplă să călătorești în cuplu, puteți să vă plimbați pe bicicletă prin Amsterdam, iar apoi să faceți un tur al orașului începând cu cafenelele cochete și încheind cu barurile și cluburile de noapte unde se ascultă muzică house sau psihedelică.

Amsterdam

Amsterdam (sursă foto: Shutterstock.com)

Iar dacă vrei să încerci ceva cu totul nebunesc, dar fără consecințe, ce-ar fi să te căsătorești pentru o zi? De Valentine's Day Casa de nunți "Wed and Walk" a primit numeroase cereri pentru căsătorii de o zi, dar spre sfârșitul lunii februarie cu siguranță o să fie mai puțin aglomerați. Unde mai pui că poți să te îmbraci cum vrei și să îți faci un discurs neconvențional. Costul unei nunți de o zi, cu certificat și poză, e de 75 euro, iar rezervările le poți face aici.

Amsterdam

Amsterdam (sursă foto: Shutterstock.com)

Ce-ai zice să zbori spre Amsterdam și să mergi la un concert Muse, Massive AttackAdele, Mumford and Sons, Coldplay sau Rihanna? Poți combina ușor un sejur în Amsterdam cu un concert la care ai vrea să ajungi, dar care probabil nu o să se întâmple prea curând în București (urmărește evenimentele din Amsterdam aici). Biletele de avion dus-întors spre Amsterdam sunt în jur de 130 de euro (verifică oferte pentru bilete de avion aici). 

Un city break în Amsterdam pentru 2 persoane pornește de la 207 euro/persoană, dar puteți cere și o ofertă personalizată de vacanță pentru Amsterdam la adresa de e-mail turism@paravion.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *