40% reducere la vacanţele de vară, numai între 25-29 februarie!

Dacă vrei să beneficiezi de cele mai bune oferte pentru vacanța de vară, profită de reducerile Paravion de până la 40%, valabile numai în perioada Târgului de turism, între 25 – 29 februarie 2016. Pachetele includ transportul cu avionul, cazarea și regimul de masă şi se pot consulta aici. Fie că visezi la plaje cu nisip fin, lagune albastre, munți pe care să-i explorezi la pas sau oferte All Inclusive, Paravion îți propune un pachet de vacanță potrivit nevoilor tale. Important e ca vara să te prindă pe plajă. 

Creta HeraklionHeraklion, Creta (sursă foto: Shutterstock.com)

Visezi deja la o vacanță de vară pe malul mării sau oceanului? Grecia e țara cu mii de insule unde poți ajunge la vară. Dacă te atrag peisajele lunare și plajele cu nisip negru, te poți opri la insula Santorini. Pentru o vacanță activă, Zakynthos s-ar putea să îți ofere cele mai multe provocări, dar și o priveliște de neuitat de pe stâncile care înconjoară plaja Navagio. Dacă urmează să pleci în vacanță alături de copii, ai la dispoziție Creta și teritoriu său divers pe care-l poți explora alături de familie. Iar dacă vrei să explorezi situri arheologice și ruinele lumii elene într-o vacanță liniștită, te poți opri la Rhodos. 

Vacanţele în Grecia pornesc de la 320 € în Creta-Heraklion, de la 325 € în Rhodos, de la 368 € în Corfu, de la 385 € în Zakynthos şi de la 410 € în Santorini.

Santorini

Santorini (sursă foto: Paravion)

Pentru un sejur All Inclusive în timpul căruia nu trebuie să îți mai faci griji pentru mese în oraș, Turcia e paradisul vacanțelor în familie. Dacă vrei o vacanță în tihnă în timpul căreia să îți reîncarci bateriile, zboară spre Kemer, ori Alanya. 

Vacanţele în Turcia pornesc de la 390 € în Kemer şi de la 430 € în Alanya.

Dacă dimpotrivă, vrei puțin dichis în vacanța de vară, poți alege Spania. În Mallorca și Tenerife găsești unele dintre cele mai grozave cluburi din Europa și o atmosferă demnă de Coasta de Azur. În plus, o să te îndrăgostești de peisajele stâncoase și de văile sălbatice.

Vacanţele în Spania pornesc de la 480 € în Costa Brava, de la 580 € în Palma de Mallorca şi de la 693 € în Tenerife.

MallorcaPalma de Mallorca, Spania (sursă foto: Paravion)

Dacă îți dorești o vacanță cu totul inedită, mai ai la dispoziție două destinații de vară mai puțin explorate de turiștii români. Una dintre ele e regiunea sudică a Portugaliei, Algarve, unde vei găsi unele dintre cele mai bune plaje din Europa, iar cealaltă e Croația, cunoscută pentru plajele stâncoase mărginite de pini. Dacă vrei plaje cu nisip fin, Algarve e o opțiune mai bună, în timp ce Croația e o alegere potrivită dacă îți plac peisajele sălbatice și pădurile de pini.

Vacanţele în Portugalia pornesc de la 590 € în Algarve, iar în Croaţia, de la 490 € în Split.

AlgarveAlgarve, Portugalia (sursă foto: Shutterstock.com)

Tu unde visezi să îți petreci concediul în 2016?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *