Vacanțe seniori • Relaxare și tratamente spa în Cipru

Ce-ar fi să le faci cadou părinților tăi o vacanță de relaxare în Cipru, chiar în primăvară. Cipru e o destinație de vacanță perfectă primăvara datorită temperaturilor care nu depășesc 20-25°C. Vacanțele de relaxare în Cipru sunt potrivite pentru cuplurile tineri ori seniori, dar și pentru familiile cu copii.

shutterstock_356596280Larnaca (sursă foto: Shutterstock.com)

Ce te așteaptă la destinație?

Mii de copaci înfloriți și la fel de multe feluri de flori, care înfloresc de la sfârșitul luni februarie și până la finalul lunii aprilie. Dacă vara e sezonul ideal pentru plajă și înot, primăvara e perioada perfectă pentru relaxare și plimbări în natură. Dacă ești o persoană activă, poți practica tenis, reiki, pilates sau yoga în aer liber într-unu dintre resorturile cipriote de pe malul mării. Iar Larnaca e un oraș care merită descoperit în tihnă, de la străduțele înguste din vechiul cartier turcesc, la o vizită la Marea Moschee sau la Biserica Agios Lazaros, până la o plimbare pe promenadă dimineața devreme pe sub palmierii de pe faleză.

shutterstock_224936974Agios Lazaros (sursă foto: Shutterstock.com)

Relaxare și spa

În Cipru ai putea încerca talasoterapia, foarte populară la ciprioți, e o tehnică de relaxare care folosește elemente și culori marine pentru relaxare și deconectare. Și pentru că în Cipru se spune că s-ar fi născut însăși Afrodita, ciprioții sunt princepuți în tratamente de înfrumusețare pentru păr și piele. 

shutterstock_325456658Sursă foto: Shutterstock.com

Prețuri locale medii:

  • o masă în oraș pentru 2 persoană: 30-40 euro (trei feluri de mâncare + băutură);
  • o bere: între 2.50 – 4 euro, un capucciono: 3.50 euro;
  • un mic-dejun: 8-10 euro/persoană;
  • o pâine: 1-1.50 euro;
  • o sticlă de vin într-un supermarket: 7.50 euro;

shutterstock_273639221Souvlaki (sursă foto: Shutterstock.com)

Vacanțele în Cipru sunt cu plecare de la începutul și până la finalul lunii mai. Un pachet de vacanță pentru 7 nopți fără transport pornește de la 123 euro/persoană, iar un pachet de vacanță pentru 7 nopți care include prețul biletului de avion du-întors pornește de la 334 euro/persoană. Consultă toate ofertele disponibile pentru Cipru aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *