Concerte • Ascultă-i live pe Radiohead sau PJ Harvey la Festivalul Primavera Sound din Barcelona

Pentru majoritatea turiștilor, Barcelona e un muzeu în aer liber dominat de clădirile proiectate de Gaudi, dar pentru mulți tineri reprezintă și o destinație de vacanță a muzicii, pentru că în Barcelona poți vedea live unele dintre cele mai bune trupe ale momentului. Potrivit celor de la Time Out, în 2015, Festivalul Primavera Sound din Barcelona a fost desemnat cel mai bun festival de muzică din lume, depășind celebrul festival de la Glastonbury ori Coachella, din Statele Unite ale Americii. 

primavera new york timeFestivalul Primavera Sound, Barcelona, Spania (sursă foto: The New York Times)

Ai putea combina un city break sau un bilet de avion dus-întors spre Barcelona cu un bilet de intrare la Primavera Sound Festival (1-5 iunie), chiar și pentru o zi. Sau ai putea să mergi la Sonar, un festival de muzică tehno și electro, care are loc în a doua jumătate a lunii iunie, ori la Festivalul Internațional de muzică jazz care ține din octombrie până la sfârșitul lui decembrie.

Dar cum cel mai apropiat eveniment e Primavera Sound Festival, consultă line-upul aici. S-ar putea să fii cu totul bulversat de nume ca Radiohead, PJ Harvey, Sigur Ros, Air, Tame Impala, Beirut și mulți alții. Acum, important e să mai prinzi bilete, chiar și pentru o zi.

Temperaturi Barcelona: la începutul lunii iunie, temperaturile medii în Barcelona sunt undeva între 20-26 °C, cu minime de 18 °C.  

Buget mediu de călătorie: 500 euro, preț care include biletul de avion dus-întors, cazarea și mese în oraș. Biletul pentru o zi de festival costă 80 euro.

Barcelona

Barcelona, Spania (sursă foto: Shutterstock.com)

Iar dacă nu reusești să îți faci planuri pentru Primavera Sound Festival, organizatorii îți mai pun la dispoziție un al doilea festival de muzică care va avea loc în Porto între  9-11 iunie 2016, mulți dintre artiștii care vor concerta în Barcelona urmând să ajungă și în Porto. Biletul de avion spre Porto îl poți cumpăra aici. Costul biletului la festival pentru 2 zile e 105 euro.

Ofertele pentru bilete de avion spre Barcelona le gasești aici, iar cele pentru city break-uri Barcelona aici. Poți cere și oferte personalizate pentru city break-uri în Barcelona completând formularul de pe paravion.ro. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *