Ne vedem pe 10 martie la Conferința „The Woman” din Cluj-Napoca

Dacă ești în Cluj în 10 martie, te invităm la Conferința de leadership feminin "The Woman", la Grand Hotel Italia, să povestim despre călătorii și să te provocăm să călătorești pentru tine. Așa că în martie, nu te mai gândi la o vacanță în timpul căreia toată familia să fie mulțumită ori perechea ta să aibă suficiente obiective turistice care să-l intereseze, preocupă-te să găsești destinația de suflet pentru tine.

Intro

Te așteptăm cu un stand cochet și cu pachete de vacanță concepute special pentru tine. Vrei să îți pui la punct garderoba de primăvară într-un weekend la shopping? Ai prefera să stai la plajă într-o vacanță în Tenerife sau să te aventurezi într-un safari în deșertul din Dubai ori Iordania? Iar dacă ai cel puțin două săptămâni la dispoziție, poate că ți-ai dori să descoperi lumi noi și să ajungi în îndepărtata Cuba, la capătul lumii în Malaezia și Singapore sau în savana africană. O călătoare adevărată descoperă lumi și oamenii care fac locurile și vede dincolo de frumusețea naturii și a priveliștilor dramatice.

City break

Sejururi

Circuite

Vino la standul nostru și află mai multe informații despre tine și călătoriile care-ți sunt pe plac. Tu ce fel de călătoare ești?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *