Promoție Aegean Airlines • Bilete de avion cu reducere de până la 30%

Tu unde ai vrea să călătorești în lunile care urmează? Rezervă-ți din timp biletele de avion spre destinația preferată și profită până în 18 martie de un discount de până la 30% pe zborurile operate de Aegean Airlines. Discount-urile se aplică pe zborurile internaționale directe cu plecare din și spre Atena. Destinațiile pe care se oferă aceste tarife speciale sunt: București, Belgrad, Ammam, St. Petersburg, Larnaca, Lisabona, Istanbul, Beirut, Varsovia, Londra, Munchen, Helsinki. Condiția pentru a beneficia de această promoție este ca zborul ales să fie unul direct. De această dată, toate drumurile duc la Atena, unde ar fi bine să te și întorci.

Londra-familySursă foto: Shutterstock.com

Trebuie doar să te gândești unde ai vrea să ajungi, dacă vrei să îți planifici un city break romantic, un concediu în Cipru sau o călătorie în Orientul Mijlociu. Poate te visezi între dealurile pline de istorie sau pe malul Mării Moarte în Ammam, poate preferi o escapadă alături de prieteni în Belgrad, clubul de noapte al Europei, o vacanță spirituală în Tel AvivMoscova sau St. Petersburg poate chiar de Paște sau o vacanță la granița Orientului cu Occidentul pe malul Bosforului în Istanbul?

Amman

Ammam (sursă foto: Shutterstock.com)

Și pentru că perioada călătoriei continuă până pe 29 octombrie, ai putea să-ți planifici concediul de vară în Larnaca pentru luna septembrie sau ai putea să vezi Marea Piramidă din Giza, dacă te aventurezi într-o călătorie de neuitat în Cairo. Sau de ce nu, ai putea merge la shopping în Roma sau Londra ori într-un city break de relaxare în Viena sau Praga. Iar dacă nu ai ajuns până acum în Peninsula Scandinavă, ce-ai zice să alegi una dintre capitalele cu cel mai ridicat nivel de trai din Europa?

Belgrad

Belgrad (sursă foto: Shutterstock.com)

Tot ce trebuie să faci e să îți cumperi biletul de avion până în 18 martie 2016, de la Aegean Airlines pe paravion.ro:

  • DISCOUNT 20%  pentru perioada de călătorie 11 aprilie – 2 iunie;

  • DISCOUNT 30% pentru perioada de călătorie 12 septembrie – 29 octombrie;

12380437_1151705731536471_1314648059_n

Reducerile Aegean Airlines se aplică pentru zborurile cu plecare din și spre Atena în următoarele destinații: Amman, Amsterdam, Barcelona, Beirut, Belgrad, Berlin, Bruxelles, Cairo, Copenhaga, Dublin, Geneva, Helsinki, Istanbul, Larnaca, Lisabona, Londra, Madrid, Moscova, Munchen, Paris, Praga, Roma, St. Petersburg, Stockholm, Tel Aviv, Varsovia, Viena. Promoția este valabilă pentru toate zborurile internaționale directe operate de Aegean Airlines.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *