Mergi la aeroport cu limuzina@Qatar Airways

Dacă îți cumperi un bilet de avion Business Class spre Orientul Mijlociu, Asia sau Africa de la compania aeriană Qatar Airways până în 31 martie, ai transferul gratuit către/de la aeroportul Henri Coadă din București, și nu oricum, ci cu limuzina. În felul acesta poți evita traficul din București sau o experiență mai puțin plăcută cu taxiul. Tu spre care destinație exotică ai vrea să zbori?

RO-42443-Paravion-banners-600X195

Nu puține sunt locurile de poveste operate de Qatar Airways pe care le poți găsi pe paravion.ro. Ce-ai zice să te trezești în piețele din Denpensar pentru ca apoi să te aventurezi în văile cu vegetație luxuriantă din Bali? Sau ai putea să zbori spre Bangkok și să descoperi Orașul vechi și mâncărurile delicioase din inima Asiei. Iar dacă vrei să cunoști o mică parte din Malaezia, zboară spre Kuala Lumpur, unde o să fii copleșit de orașul cosmopolit. Începe un tur al Malaeziei cu Peșterile Batu.

baliBali (sursă foto: Shutterstock.com)

De pe lista zborurilor exotice nu lipsesc insulele paradisiace din Oceanul Indian, pe care le-ai putea alege dacă vrei o destinație unică pentru luna de miere. Ce zici de Maldive? Iar dacă vrei să cunoști Orientul Mijlociu, dar nu vrei să zbori spre Dubai, poți opta pentru o vacanță în Doha, un oraș care se înalță în ultimii ani la fel de impunător precum Dubaiul.

După ce ți-ai rezervat biletul de avion Business Class operat de Qatar Aiways, îți poți rezerva cu o zi înainte limuzina care să te ducă la aeroport. Același lucru îl poți face și la întoarcere. Dacă zbori în weekend, trebuie să scrii un e-mail cu toate detaliile până vineri după-masa.

  • Transferul cu limuzina este valabil pentru biletele Business Class, curse Qatar Airways cu plecare din București, Romania;
  • Serviciul este valabil doar pentru transferuri din/către Bucuresti, către/din Aeroportul International Henri Coandă;

Află mai multe detalii și ce anume trebuie să faci ca să îți rezervi limuzina cu plecare din București aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *