Dubai, locul unde lista de activități pentru copii nu se epuizează niciodată

Dubai e o destinație perfectă pentru o vacanță alături de copii pentru că e un oraș care îți poate oferi o mie una de experiențe de neuitat pentru întreaga familie, de la excursii în deșert, la sky-diving într-un tub de sticlă, o zi de shopping în cel mai mare mall din lume până la o incursiune în lumea tradițională arabă, dacă mergi la Muzeul Dubai unde copii pot vedea case tradiționale și obiecte de meștesug vechi de sute de ani.

DubaiDubai (sursă foto: Paravion)

Și ca orice poveste orientală, aventura în Dubai alături de familie nu se termină aici pentru că Dubaiul e totodată și o minune a lumii moderne, un loc unde poți merge la plajă, dar și la ski în același timp, asta dacă vă opriți la IDubaiSki. Și pentru că orașul e copleșitor pe verticală, trebuie numaidecât să urcați până la ultimul etaj din Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, de unde orașul pare un joc lego în miniatură. 

Pune pe lista experiențelor de vacanță și o zi la Kidzania, un stat al copiilor, unde cei mici pot încerca tot felul de meserii, de la pompieri, la asistente medicale sau vânzători. Pentru ei e un loc incredibil. Și cine știe, poate că așa se vor hotârî mai ușor ce vor să se facă atunci când vor fi mari.

La fel de fascinante și extrem de numeroase sunt și parcurile de distracție pentru copii. La Aquaventure Waterpark, de pildă, pot trece printr-un tunel chiar deasupra unor rechini. Sunt doar pui de rechini, așa că nu se vor speria defel. În orice alt aquaparc ați alege să mergeți, cu siguranță nu vor mai dori să plece. Poate doar dacă le promiți că vor vedea rechini, crocodili și sute de specii de pești, caz în care trebuie să vizitați Aquarimul din Dubai. 

shutterstock_187282973Kidzania (sursă foto: S-F/Shutterstock)

E clar, Emiratele Arabe Unite sunt cu siguranță destinația exotică a primăverii, ideală pentru un sejur alături de copii. Se spune că cei mici sunt șeici și prințese în Dubai, iar la cât de multe locuri sunt special amenajate pentru ei, e greu să crezi altceva. Oricum ar fi, lista de activități pentru copii în Dubai nu se epuizează niciodată!

Prețuri locale în Dubai:

  • o masă în oraș pentru 2 persoane: 35 euro;
  • o bere: 8 euro, un capuccino: 3.50 euro;
  • McMeal: 6 euro; o sticlă de suc: 0.5 euro;
  • un bilet pentru transportul în comun: 1.25 euro.

Un sejur în Dubai pentru 7 nopți pornește de la 692 euro/persoană. Poți cere și o ofertă personalizată pentru Dubai la turism@paravion.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *