Peste 800 de soiuri de lalele înfloresc în lunile aprilie şi mai la Amsterdam

Dacă Japonia și Festivalul florilor de cireș nu sunt o variantă de vacanță primăvara aceasta, ai putea opta pentru un city break la Amsterdam în perioada aprilie – mai, când grădinile de lalele sunt în floare. La Keukenhof înfloresc 7 milioane de bulbi de lalele și poți admira peste 800 de soiuri de lalele într-unul singur loc.

shutterstock_29151274Sursă foto: Shutterstock.com

Amsterdam nu înseamnă doar Districtul Roșu, o plimbare cu bicicleta, cafenele neconvenționale sau viața de noapte, ci poate fi o destinație city break de primăvară unde te așteaptă mai multe evenimente decât te-ai fi aștepta. Pe lângă Festivalul lalelelor de la Keukenhof, poți opta pentru o excursie în vestul Olandei, la Noordoostpolder, un parc mai puțin aglomerat de turiști, dar la fel de fascinant precum Keunkenhof.

Iar dacă îți planifici o vacanță în Amsterdam pentru sfârșitul lunii aprilie, poți prinde Ziua Regelui în 27 aprilie. De ce să îți cauți cazare în Amsterdam în weekendul de sărbătoare? Pentru că petrecerile vor fi copleșitoare, atât în piețele orașului, cât și pe canalele orașului. Iar dacă vrei să te distrezi într-un weekend cât alții în 7 zile, acesta e momentul să prinzi pulsul accelerat al orașului.

TonyV3112  Shutterstock.comSursă foto: TonyV3112 / Shutterstock.com

Iar motivele pentru care se merită să zbori spre Amsterdam nu se termină aici, pentru că la mijlocul lunii aprilie va fi Săptămâna muzeelor în Olanda, multe dintre cele mai importante muzee din capitală s-au înscris deja în circuit și oferă discounturi considerabile la prețul biletelor, iar unele dintre ele au intrarea gratuită. Așa că acum e momentul să vezi lucrările lui Van Gogh, Rembrandt sau Vermeer.

Un city break în Amsterdam pornește de la 207 euro/persoană pentru două nopți și include transportul cu avionul, cazarea și micul dejun la un hotel de 4*. Consultă toate ofertele discoponibile pentru Amsterdam aici. Poți cere și o ofertă personalizată pentru un sejur în Amsterdam la adresa de e-mail 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *