6 piscine pentru care merită să vă faceţi vacanţa în Antalya

Cu toții visăm deja la mare, plaje cu nisip fin, camere de lux, dar și piscine albastre pe marginea cărora unde am putea lenevi și înota la vară. În Antalya, hotelurile și resorturile de lux și-au transformat piscinele în veritabile insule în mijlocul curților interioare, în piscine private în care cobori direct din camera de hotel sau în zone de relaxare printre copaci de unde poți zări munții din depărtare.

Mardan PalaceHotel Mardan Palace (sursă foto: Paravion)

Iată câteva dintre cele mai frumoase piscine unde ai putea înota la vară.

1. Hotel Maxx Royal
Maxx Royal

Hotel Maxx Royal (sursă foto: Paravion)

Ar fi greu să-ți alegi locul preferat în resortul de lux Maxx Royal, dar cu siguranță ți-ar plăcea să înoți la 2 metri de camera de hotel într-o apă limpede. În plus, pe marginea unei astfel de piscine nici nu te vei simți într-un hotel, pentru că îți conferă senzația de intimitate.

2. Hotel Papillon ZeugmaPapillin Zeugma

Papillon Zeugma (sursă foto: Paravion)

E de-a dreptul tentant să cobori câteva trepte din camera de hotel și să te arunci în piscină unde să înoți la prima oră a dimineții sau seara târziu. Apartamentele de lux de la Hotel Papillon Zeugma sunt amplasate în așa fel încât să ai senzația că piscina e doar o prelungire a camerei tale.

3. Hotel Kaya Palazzo

Kaya Palazzo

Hotel Kaya Pallazo (sursă foto: Paravion)

Dacă vrei să înoți într-o piscină care atinge 100 de metri lungime și îți plac zonele deschise, atunci piscina de la Hotel Kaya Palazzo e potrivită pentru tine. Unde mai pui că terasa nu e departe de zona de agrement, iar palmierii îți țin umbră când soarele e prea puternic. 

4. Hotel Susesi Luxury ResortHotel Susesi Luxury Resort

Hotel Susesi Luxury Resort (sursă foto: Paravion)

Dacă alegi Hotel Susesi Luxury Resort o să ți se pară că ai ajuns într-un palat imperial unde vei fi tratat regește. Iar piscina e cu adevărat un loc de relaxare și deconectare într-un spațiu deschis care îți oferă concomitent și senzația de intimitate. Apa turcoaz contrastează cu zecile de vase cu flori, iar sezlongurile nu sunt aranjate unele lângă altele, ci în spații private.

5. Hotel Mardan Palace

Mardan Palace Hotel Mardan Palace (sursă foto: Paravion)

Piscina de la Mardan Palace are o mică insulă care desparte cele două zone unde poți înota, iar partea și mai bună e că vei uita complet că te afli în curtea interioară a unui hotel. Şezlongurile sunt la un metru de copacii și arbuștii plantați pe mica insulă plutitoare, așa că peisajul e de-a dreptul cuceritor.

6. Hotel Rixos Sungate

Rixos Sungate

Hotel Rixos Sungate (sursă foto: Paravion)

Ce poate fi mai frumos decât să înoți într-o piscină la umbra pinilor și să vezi pe fundal coamele dealurilor care urcă la sute de metri înălțime? La Hotel Rixos Sungate, piscina nu e doar o zonă amenajată în grabă unde te poți relaxa, ci un spațiu elegant care creează senzația de intimitate și familiaritate, de unde nu îți vine să pleci prea curând. 

Care e piscina ta preferată ? 

Pachetele de vacanță disponibile în Turcia pentru vară 2016 pentru Bodrum și Antalya pornesc de la 446 euro/ persoană pentru 6 nopți petrecute la destinație. Verifică întreaga ofertă pentru sejururile în Turcia aici. sau scrie-ne la adresa de e-mail turism@paravion.ro pentru o ofertă personalizată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *