Călătorește ca să descoperi frumuseţea oamenilor, nu doar a locurilor

Călătoriile le facem pentru a vizita cele mai importante muzee din lume, catedrale sau alte obiective turistice, pentru shopping, restaurante și cluburi de noapte, pentru a descoperi frumuseţea locurilor, cultura deosebită din anumite regiuni, dar și pentru frumusețea oamenilor. Unul dintre cele mai inedite și surprinzătoare proiecte de acest fel s-a materializat în Atlasul frumuseții, proiect în spatele căruia se află fotografa Mihaela Noroc.

China Fotografie făcută în China (sursă foto: Mihaela Noroc / Pagina de Facebook Atlas of Beauty)

Mihaela Noroc a anunțat într-un comunicat de presă publicat pe pagina personală de Facebook că va continua proiectul The Atlas of Beauty, iar această veste e îmbucurătoare (poţi citi declarația întreagă aici). Potrivit comunicatului, în 2016 va continua să călătorească, pentru ca în 2017 să publice prima ediție a Atlasului frumuseții. Ulterior, se va întoarce pentru o perioadă în România.

Te invităm să arunci o privire într-un atlas al frumuseții, cu portrete ale femeilor din întreaga lume. 

Havana Fotografie făcută în Havana (sursă foto: Mihaela Noroc / Pagina de Facebook Atlas of Beauty)

Mumbai, India Fotografie făcută în China (sursă foto: Mihaela Noroc / Pagina de Facebook Atlas of Beauty)

Istanbul Fotografie făcută în Istanbul (sursă foto: Mihaela Noroc / Pagina de Facebook Atlas of Beauty)

Egipt Fotografie făcută în Egipt (sursă foto: Mihaela Noroc / Pagina de Facebook Atlas of Beauty)

Poţi urmări mai multe fotografii, povești despre oameni și călătoriile făcute în jurul lumii de Mihaela Noroc pe conturile sale de Facebook sau Instagram. Te vor încuraja cu siguranţă ca în următoarea călătorie, fie că e vorba de un city break în Europa sau de un circuit turistic în India, Cuba, Turcia, India sau Africa de Sud, să privești mai atent oamenii din jurul tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *