În 26 mai, magia concertelor de la Viena se mută pentru o noapte la București

Ar bine să nu îți faci planuri pentru 26 mai, când magia concertelor de la Viena se mută pentru o noapte în Parcul Unirii din București. O să fie o experiență de neuitat în timpul căreia vei putea asculta și privi în aer liber o transmisiune LIVE din grădinile Palatului Schonbrunn, cu Filarmonica din Viena în concert.

snk_visual_1200x900_2

Evenimentul organizat de Biroul de Turism al Vienei și Orchestra Filarmonică din Viena pune Bucureștiul pe aceeași hartă cu alte 50 de orașe din întreaga lume, unde se vor transmite imagini live din Viena. Vienna Summer Night Concert se adresează tuturor celor care vor să viziteze Viena, să afle mai multe lucruri despre capitala Austriei sau să surprindă ceva din eleganța ei, dar și melomanilor care au visat dintotdeauna să participe la un concert al Filarmonicii din Viena. Vei putea asculta arii de Georges Bizet, Hector Berlioz, Francis Poulenc şi Maurice Ravel, sub conducerea dirijorală a lui Semyon Bychkov, cu participarea pianistelor Katia și Marielle Labèque.

VIE SNC2015 - Final © RichardSchuster

SN15-298©RichardSchuster

Intrarea este liberă, iar participanții care vor folosi în mediul online hastag-ul #viennaconcert, pot câștiga un sejur la Viena în perioada 29 decembrie-1 ianuarie 2017. Pe lângă transportul cu avionul, cazarea la un hotel de 4* și un Vienna Pass, câștigătorii vor avea o sesiune exclusivă Meet &Greet cu Orchestra Filarmonică din Viena în timpul repetițiilor pentru Concertul de Anul Nou. Ce poate fi mai frumos de atât? Iar dacă nu poţi ajunge în Parcul Unirii, poţi oricând să urmăreşti concertul aici.

Aflaţi mai multe detalii urmărind online hashtag-urile #viennaconcert sau #WeLoveVienna şi conturile de Facebook, Instagram, Twitter şi Youtube ale Biroului de Turism al Vienei.

*** Imagini furnizate de Biroul de Turism al Vienei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *