46% dintre turiştii care şi-au cumpărat pachete pentru Euro 2016 merg la meciul Franţa – România

Potrivit unui comunicat de presă Paravion, pachetul pe care l-au ales cei mai mulți suporteri ai naționalei până la ora actuală e cel pentru meciul cu Franța, programat pe 10 iunie. Mai mult de o treime dintre suporteri au cumpărat pachetele în două sau trei rate, opțiune pe care și tu o poți accesa, iar aproximativ 18% dintre românii care au achiziționat pachete pentru cel mai important eveniment de fotbal al anului au ales oferta care asigură bilete de avion și cazare pentru 11 nopți, pentru a participa astfel la toate cele trei meciuri ale naţionalei. Iată hotelurile în care ar urma să vă cazaţi alături de alți suporteri dacă alegeţi unul dintre pachetele Paravion.

Header

În 10 iunie poți zbura spre Paris alături de alți suporteri ai naționalei. Vă cazați în același loc și mergeți cu autocarul suporterilor să susțineți echipa României. În prețul pachetului e inclus și un tur panoramic al orașului alături de ghid. Verifică mai multe detalii aici.

Hotel Ibis Porte de Bercy 1Hotel Ibis Porte de Bercy 

Pentru meciul Albania-România ai două oferte. Prima dintre ele nu include cazarea la hotel (și pornește de la 599 euro/persoană, vezi mai multe detalii aici), iar cea de-a doua include cazarea pentru o noapte în Lyon, la Hotel Comfort Suites Eurexpo 3 (vezi mai multe detalii aici). Transportul de la hotel la stadion este inclus în prețul pachetelor. 

Hotel Comfort Suites EurexpoHotel Comfort Suites Eurexpo

Iar dacă nu poți călători pentru meciurile cu Albania sau Franța, atunci mai ai o șansă să susții naționala României la meciurile cu Elveția. Ofertele pornesc de la 749 euro/persoană și pot fi consultate aici.

Hotel Novotel EstHotel Novotel Est

În cazul în care vrei să mergi la TOATE meciurile naționalei din afara României, poți cumpăra un pachet de lux la meciurile Franța-România, Albania-România și Elveția-România care te ajunge 2149 euro/persoană. Vezi mai multe detalii aici.

Ultimul pachet, cel peste 2000 eur

Pachetele EURO 2016 pot fi consultate aici. E bine să știi că acestea includ transportul cu avionul dus-întors, cazarea pentru o noapte, dar și un tur al orașului alături de un ghid. Iar ca bonus, cu siguranță se vor alătura distracția, fotbalul de calitate și berea cu băieții. E probabil city break-ul potrivit pentru orice microbist din România. Hai, România! :)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *