O noapte ca-n Viena: picnic cu 4.000 participanți în Parcul Unirii din București

În 26 mai, peste 3.500 spectatori au urmărit transmisiunea live a Filarmonicii din Viena în Parcul Unirii din București, alăturându-se celor 100.000 oameni care au fost prezenți în parcul Palatului Schönbrunn, din capitala Austriei. Concertul unei Nopți de Vară  2016 a fost transmis și în Madrid, Londra şi Monza, unde s-au adunat la fel de mulți oameni curioși și iubitori ai muzicii clasice.

shutterstock_138858701Grădina Palatului Schönnbrunn (Sursă foto: Shutterstock.com)

Concertul a început cu pianistele Katia şi Marielle Labèque, iar programul nocturn a inclus opere ale compozitorilor Georges Bizet, Hector Berlioz, Francis Poulenc şi Maurice Ravel. Evenimentul organizat de Oficiul Național de Turism al Austriei și-a propus să aducă „ritmurile Vienei” mai aproape de turiștii care intenționează să zboare spre Viena în perioada următoare.

Dacă alegi un city break în Viena până la sfârșitul lunii noiembrie poți vizita expoziția temporară dedicată împăratului Joseph Franz, deschisă zilnic între orele 9-17:00 la Palatul Schönbrunn. Parcul și Grădina Palatului pot fi vizitate gratuit, în timp ce accesul în interior se face pe bază de bilet. Descoperă următoarele evenimente care vor avea loc în reședința de vară a Prințesei Sissi, aici.

shutterstock_83944243

Gloriette (sursă foto: Shutterstock.com)

Urmărește conturile de FacebookInstagram,Twitter şi Youtube ale Biroului de Turism al Vienei pentru a afla mai multe informații care îți pot fi utile în următoarea vacanță în Viena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *