Activități și muzee pentru copii în Barcelona

Dacă ajungi într-un city break în Barcelona alături de copii, ai mai multe muzee și locuri special dedicate celor mici unde te-ai putea opri preț de câteva ore, pentru o vacanță de neuitat. Barcelona e un loc foarte primitor pentru copii, așa că puteți merge însoțiti de copii chiar și la un spectacol de flamenco. Cu siguranță nu vor fi singurii copii din clubul de flamenco, de vreme ce e o obișnuiță ca localnicii să iasă în oraș în familie.

shutterstock_411234796Parcul Guell (sursă foto: Shutterstock.com)

Treceți pe la CosmoCaixa, cel mai mare Muzeu al științei din Europa, o clădire pe 6 niveluri unde copiii vor putea afla informații, prin intermediul unor prezentări interactive, despre istoria Pământului. La fel de fascinant e și Muzeul Ideilor și Invențiilor, unde pot încerca tot felul de experimente științifice, locul unde se pot înscrie în competiția lunară dedicată celor mai mici dintre descoperitori dacă participă la vreun workshop alături de ceilalți mici inventatori.

shutterstock_401831485Sursă foto: Shutterstock.com

La fel de primitoare sunt Muzeul Ciocolatei, unde pot degusta diferite sortimente de ciocolată, și Muzeul magiei, unde se țin reprezentații de magie în fiecare weeekend. Pune pe listă și Aquariumul din Portul Vel, unde cei mici pot urmări peste 10.000 specii din lumea subacvatică.

Nu pierdeți din vedere nici cele mai frumoase parcuri din Barcelona, Parcul Guell care pare rupt din cărțile de povești, Parcul Montjuic cu frumoasele sale fântâni magice sau Parcul Tibago, unde ați putea merge la un picnic în familie. La fel de bine, puteți merge la plajă într-una dintre dimineți, plajele recomandate pentru copii fiind cele din Satul olimpic. Ai suficiente sugestii cât să faci dintr-o vacanță în Barcelona o experiență memorabilă pentru întreaga familie, mai rămâne doar să hotărăști când vrei să cumperi biletele de avion București-Barcelona. În două săptămâni e deja vacanță :). 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *