Interviu Aleg România • Remus Vișan: Avem nevoie de tineri care să se implice în promovarea României

Remus Vișan, Directorul General Paravion, a fondat agenția de turism online Paravion în urmă cu mai bine de 10 ani, în România. Din interviul pe care l-a acordat pentru AlegRomânia.ro, am aflat că alegerea de a rămâne în România poate fi o opțiune pe care nu ai de ce să o regreți nici după 10 ani. 

Remus Vişan

Remus Vişan (sursă foto: AlegRomânia.ro)

Vișan a vorbit despre începuturile agenției offline Paravion, dar și despre modul în care și-a construit business-ul, spunând adevărul clienților cărora le vindea vacanțele în țară sau străinătate. Paravion online a apărut datorită cererii foarte mari de bilete de avion, dar și pentru că turismul devenise, deja, pentru el, o pasiune.

Vișan a vorbit și despre slaba promovare a României în afara țării ca destinație turistică, care nu e nicidecum un proiect de interes național. Soluții? Amintind de proiectele de promovare ale ministerelor din străinătate deschise tinerilor, Remus Vișan crede că tinerii din România, prezenți în social media , ar putea fi ușor de mobilizat în interesul României. Poate că evenimentele din ultimele luni demonstrează tocmai un viitor în care mobilizarea poate începe de la ceva pozitiv, reconstrucția imaginii României în afara țării, și mobilizarea nu va mai fi doar una împotriva sistemului, ci alături de acesta.

Puteți afla mai multe urmărind interviul acordat de Vișan, care face parte din Campania „Alege România”, un proiect MemoPlus, care aduce laolaltă mărturii ale unor oameni de succes care au rămas sau au ales să se întoarcă în România. Află mai multe povești aici, iar dacă vrei, propune un om pe care-l consideri valoros, aici.

Tu ai vrea să pleci din România sau alegi să (mai) rămâi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *