5 aplicații de mobil utile dacă vizitezi Barcelona

Barcelona e unul dintre orașele cele mai vizitate din Europa, iar anual aterizează milioane de turiști. Pentru că harta clasică, pe hârtie, nu e întotdeauna de ajuns, află care sunt unele dintre cele mai folositoare aplicații de mobil pe care le-ai putea folosi în timpul unui city break în Barcelona.

shutterstock_115880458Sursă foto: Shutterstock.com

TMB – aplicația oficială pentru transportul în comun din Barcelona. Ai orarul pe telefon și afli când prinzi următoarea legătură cu metroul sau autobuzul. Cum în timpul verii e foarte cald, marchează-ți pe hartă Barceloneta, și mergi la plajă.

Barcelona Oflline Map &Guide – folositoare mai ales dacă te oprești la un restaurant sau bar de care nu ai auzit, și vrei să verifici recenziile oamenilor care au trecut pe acolo.

Tripadvisor BCN – cu TripAdvisor ai aplicații pentru cele mai importante orașe din Europa, iar Barcelona nu face excepție. Dacă vrei să găsești unele dintre cele mai apreciate restaurante de turiști, unde contează nu doar calitatea mâncării ci și experiența în sine, alege Trip Advisor.

BCN visual – se știe că Barcelona e un muzeu în aer liber, un muzeu în culori intense, cu nenumărate locuri care au o arhitectură cu totul deosebită. BNC visual include o arhivă cu fotografii din secolul XX pe care le poți suprapune cu realitatea secolului XXI, doar folosind check in.

Gaudi BCN – când spui Barcelona te gândești fără să vrei la Gaudi. Iar dacă ai fost dintotdeauna îndrăgostit de arhitectura lui Guadi cu ajutorul aplicației, ai la dispoziție un ghid audio direct pe telefonul tău.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *