Guest post Mihai Radu • Magneții de frigider

 

Ar trebui să existe un consultant de cadouri. Cum sunt și cadourile pe care le cumperi pentru familie și amici din vacanță. Chiar nu știu cât de apreciată e faza cu magneții de frigider. Am o vagă bănuială că e o mare porcărie. Nu m-aș mira ca magneții să fie urâți de toți, doar că nimeni nu are curajul să zică primul:

– Bă, știi ce, mi-ai umplut frigiderul cu magneți, sunt oribili, nu mai îmi cumpăra, sunt oribili! Dacă mai îmi umpli frigiderul de magneți, o să ți-l umplu și eu pe-al tău de carne.

Magneţi de bucătărie

Adevărul e că nu vreau, dimineața când deschid frigiderul, să văd un magnet cu Las Vegas… Adică există Las Vegas și eu stau ca vita în orașul ăsta de rahat, m-am trezit la 7 dimineața, acuma deschid frigiderul să mănânc ceva, după care plec la serviciu și o să mă întorc peste 10 ore?… Ia, că-mi bag picioarele, prost mai sunt, gata, acum împachetez și plec unde oi vedea cu ochii!

Pe bune, asta vreți să se întâmple? Să ajungă prietenii voștri boschetari, să părăsească locurile de muncă?

Mai e ceva cu magneții… Îi pui așa, unul lângă altul, pe cele trimise de Marius. Marius de la Marketing. Eh, chestia asta te poate ambiționa, că te uiți la frigider și zici: Pe bune, Marius a fost în Indonezia, în New York, în Martinica, în Madagascar, iar eu abia dacă am văzut Urziceniul și vreo două stațiuni în Bulgaria?

Te ambiționează, mai ales că întotdeauna Marius de la Marketing, se știe, e un băiat antipatic.

Mihai Radu

*** Mihai Radu este jurnalist la săptămânalul Caţavencii şi scenarist la emisiunea Starea Naţiei. Pe parcursul lunilor iulie şi august, vom găzdui pe blogul Paravion.ro texte exclusive ale acestuia despre vacanţe, turism şi alte mondenităţi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *