Ce destinații estivale au ales turiștii români în 2016

Potrivit informaţiilor Paravion, vânzarea pachetelor de vacanță last-minute a crescut cu 25% față de 2015, în special spre destinațiile Grecia, Spania sau Portugalia (Algarve). Cele mai multe rezervări online sunt făcute cu o săptămână înainte de plecare, așa că dacă nu ai plecat până acum în vacanță poți să verifici ofertele last-minute aici.

Mădălina PătuleaMădălina Pătulea, Specialist călătorii Paravion, pentru Ştirile Pro TV

Care sunt cele mai căutate pachete last-minute în perioada estivală?

Tinerii până în 35 ani plătesc în medie 700 euro pentru un pachet de vacanță pentru două persoane, preferând vacanțele active în Lefkada, Mykonos, Zakynthos, Rhodos, Mallorca sau Algarve, mai ales datorită sporturilor nautice și acvatice, așa cum a declarat Mădălina Pătulea (Paravion) pentru Știrile ProTv

Citeste cele mai noi articole de calatorie pe blogul Paravion www.blog.paravion.ro

În continuare, familiile cu copii aleg vacanțe All Inclusive în resorturile din Bodrum și Antalya, două destinații cu facilități excelente pentru cei mici, în timp ce seniorii sunt dispuși să plătească mai mult pentru servicii All Inclusive în resorturile din Grecia, Spania sau Antalya. De asemenea, turiștii de peste 55 ani rămân la fel de interesați de circuitele turistice.

 „Anul acesta am observat o creștere substanțială a cererii pentru oferte last minute, în special în ultimele luni. Deși, într-adevăr, Turcia a început să fie înlocuită cu destinații din Grecia, Spania și Portugalia, Antalya rămâne în preferințele turiștilor Paravion. Astfel, cele mai căutate destinații estivale last minute sunt, anul acesta, Zakynthos, Mykonos, Lefkada, Rhodos, Skiathos, Mallorca, majoritatea dorite de turiștii de până în 35 de ani. Cei cu vâste cuprinse între 35 și 50 de ani, aleg cu precădere Creta, Corfu, Thassos și Antalya”, declară Remus Vișan, Director General al Paravion.

Tu ce destinație ai ales vara aceasta și de ce?

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *