Destinații de vară, chiar și în lunile septembrie și octombrie

Chiar și toamna e „ca vara” în următoarele destinații din Europa, așa că dacă nu ai plecat încă într-un sejur de 7 zile la mare, mai ai timp să prinzi ofertele last-minute și temperaturi mai mult decât generoase, la doar câteva ore de zbor de principalele orașe din țară. 

shutterstock_336327542Sursă foto: Shutterstock.com

Grecia rămâne o destinație de vacanță perfectă pentru un sejur estival până la începutul lunii octombrie, așa că dacă vrei să pleci pentru câteva zile la plajă, poți consulta ofertele de vacanță pentru Grecia. Temperaturile sunt cu mult mai suportabile decât în luna august, și cu siguranță o să te bucuri de ceva mai multă liniște, având în vedere că perioada concediilor e pe sfârșit.

shutterstock_358160627Sursă foto: Shutterstock.com

Pentru Costa Brava, Mallorca și Tenerife pachetele de vacanță sunt disponibile până la mijlocul lunii septembrie, același lucru fiind valabil și pentru coasta sudică a Portugaliei. Înainte de a alege sau nu Portugalia, poți afla mai multe lucruri despre Paradisul din Algarve și cele mai frumoase plaje. Dacă ai în minte o destinație exotică, dar nu îți permiți o vacanță în America de Sud sau insulele din Oceanul Indian, poți să te interesezi de biletele de avion spre Insulele Canare.

shutterstock_279519770Sursă foto: Shutterstock.com

Kusadasi, Bodrum și Antalya sunt stațiunile turistice din Turcia care așteaptă turiști până la finalul lunii octombrie. Ofertele All Inclusive te provoacă să mergi într-o vacanță fără griji, iar în cazul în care pleci alături de copii, hotelurile kid-friendly (vezi mai multe detalii aici) îți vor face vacanța mult mai ușoară datorită facilităților pentru cei mici. Dacă nu vrei să mergi într-un loc dedicat familiilor cu copii, sunt pachete de vacanță doar pentru adulți, care s-ar putea să te intereseze.

shutterstock_334520447Sursă foto: Shutterstock.com

Nu sunt de lepădat nici vacanțele pe coasta Amalfi sau Sicilia, unde temperaturile urcă până la 30 °C, chiar și în luna septembrie.

Tu ce destinații de vacanță ai ales pentru lunile de toamnă până acum?

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *