Guest post Mihai Radu • Top 3 chestii amuzante la piloţi

1. Întodeauna, după ce cobori din avion și mergi să-ți iei bagajele, trec în mare viteză pe lângă tine piloții. E amuzant că cei mai grăbiți oameni din avion sunt piloții. Te gândești că e cam aiurea că ai plătit bilet – el oricum avea o treabă urgentă în orașul în care te-a dus și pe tine. Poți să strigi după el:

– Boss, acuma am înțeles de ce îi dădeai așa talpă, din 800 la oră nu-l scoteai.

Piloţi

Sursă foto: Shutterstock.com

2. În avioanele mai mici pilotul nu vorbește cu pasagerii. Îmi imaginez că după ce se urcă în avion are o discuție cu stewardesa:

– Câți sunt, păpușă?

– Vreo 50 de oameni.

– Aa, exclus. Deci azi nu vorbesc la microfon. De la 200 de oameni în sus. Zi-le tu dacă vrei ceva, dar eu nu scot o vorbă.

Fițe de mare vedetă care cântă la Zilele orașului Țăndărei: anulăm concertul, nu, eu nu apar cu 3 oameni în sală, e jenant.

3. Poate nu știți, dar există un cântec lăutăresc despre piloți. Începe cu două versuri care mi se par geniale:

“De-ar fi cârciumile toate, agățate-n nori,

Ar intra în ele, Doamne, doar aviatori.”

Deci nu doar că le place să petreacă, dar îi deranjează că mai sunt în localuri și alții care beau. E ceva de genul: să bem numai noi, frate, restul să stea acasă! Să ne uităm de-aici de sus, din cârciumă, la ei cum se perpelesc după o gură de bere.

Mihai Radu

*** Mihai Radu este jurnalist la săptămânalul Caţavencii şi scenarist la emisiunea Starea Naţiei. Pe parcursul lunilor iulie şi august, vom găzdui pe blogul Paravion.ro texte exclusive ale acestuia despre vacanţe, turism şi alte mondenităţi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *