Sychelles, un paradis care poate fi vizitat

Din când în când, nu strică să vizezi la insule exotice și paradisuri terestre, mai ales dacă acestea există în realitate, și nu știi când sau cum s-ar putea să îndrăznește să pleci în acea vacanță exotică la care ai visat câțiva ani buni. Sychelles e o destinație de vis pentru luna de miere, dar și pentru un sejur alături de partenerul tău într-un loc cu o vegetație luxuriantă, plaje cu nisip fin și cele mai limpezi ape ale Oceanului Indian, perfecte pentru diving și snorkeling.

shutterstock_224570959Sursă foto: Shutterstock.com

România se află la peste 6000 km de Insulele Seychelles, cunoscute pentru resorturile de lux din Oceanul Indian, aflate în estul continentului African. Dacă alegi un sejur în Seychelles vei zbura cu Qatar Aiways din București spre Abu Dhabi, urmând ca din Abu Dhabi să prizi o altă legătură cu avionul spre Mahe. Cum vara începe să fie un vis frumos ce tocmai s-a încheiat în România, poate nu ar fi rău să te gândești la un sejur de Revelion în apele Oceanului Indian.

shutterstock_298378718Sursă foto: Shutterstock.com

Flora și fauna de pe insulele Sychelles sunt cu totul inedite, așa că vei descoperi arbori endemici, țestoase gigant pe plajă și zeci de feluri de pești colorați. Poți sta la plajă în resorturile situate la câțiva zeci de metri de plajă sau poți să explorezi pădurile tropicale de pe insulă sau unul din cele câteva zeci de parcuri naționale. Singurul dezavantaj e că va trebui să te întorci. Pentru că pleci doar într-o scurtă dar binemeritată vacanță chiar în Paradis.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *