Top 20 cele mai sigure companii aeriene în 2016

Care au fost cele mai sigure companii aeriene în 2016? Cu care companie aeriană ar trebui să zbori dacă vrei să te bucuri de cea mai luxoasă experiență la clasa business? 

shutterstock_298605944Sursă foto: Shutterstock.com

În 2015, companiile aeriene au transportat mai bine de 3.5 miliarde de pasageri, și cel mai probabil ai fost unul dintre ei. În următorii 20 de ani, se estimează că numărul zborurilor se va dubla, așa că discuțiile despre siguranța pasagerilor, confortul lor, dar și poluarea vor fi subiecte importante.

Dacă din varii motive ai frică de zbor și crezi că e vreo diferență între companiile low-cost și cele de linie când vine vorba despre siguranță, e bine să știi că toate companiile aeriene trebuie să respecte aceleași reguli și proceduri, diferența o face, în mare parte, istoricul accidentelor sau incidentelor, oricât de nesemnificative ar fi fost acestea. Dacă vrei să fii sigur că zbori cu cei mai buni, poți verifica ratingul general dat de airlineratings.com în fiecare an, aici

În 2016, compania australiană Qantas ocupă primul loc în topul celor mai sigure companii aeriene, următoarele poziții fiind ocupate de Air New Zealand și Eithad Airways, potrivit airlineratings.com. În ordine alfabetică, acestea sunt urmate de Alaska Airlines, All Nippon Airlines, American Airlines, Cathay Pacific Airways, Emirates, EVA Air, Finnair, Hawaiian Airlines, Japan Airlines, KLM, Lufthansa, Scandinavian Airline System, Singapore Airlines, Swiss, United Airlines, Virgin Atlantic și Virgin Australia. 

shutterstock_273192626

Sursă foto: Sorbis / Shutterstock.com

Potrivit aceleiași agenții de monitorizare, cele mai reușite experiențe la clasa business le poți avea cu companiile aeriene Etihad Airways (companie aeriană cu sediul în Abu Dhabi) și Singapore Airlines
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *