5 locuri de vis unde poți ajunge cu Etihad Airways

Vremea e din ce în ce mai mohorâtă în Europa, dar în Emiratele Arabe Unite, Asia sau Australia poți să te bucuri de soarele care lipsește cu încăpățânare acasă. În Australia, din luna decembrie începe vara, iar în Asia, din noiembrie, sunt șanse din ce în ce mai mici de ploaie. Așa că poate ți-ar plăcea să zbori spre Bangkok, cel mai vizitat oraș din lume în 2016, să descoperi insula magică Phuket, să te lași doborât de uimire în fața minunilor arhitecturale din Abu Dhabi sau să descifrezi însemnele templului Bajra Sandhi în Denpasar Bali. Caută cele mai avantajoase zboruri cu Etihad Airways!

shutterstock_370811321

Phuket (sursă foto: Shutterstock.com)

Țara zâmbetelor cu aterizare în Bangkok

shutterstock_86336623Sursă foto: Shutterstock.com

Dacă zbori spre Bangkok și petreci cel puțin două zile la destinație, nu trebuie să ratezi Templul Wat Pho, cunoscut și sub numele de Templul lui Buddha Înclinat, locul unde a luat naștere masajul thai, dar și unul dintre cele mai vechi temple budiste din Bangkok. Dacă vrei să descoperi Țara zâmbetelor și ospitalitatea de poveste a localnicilor, verifică ofertele pentru bilete de avion spre Bangkok.

Minunile arhitecturale moderne din Abu Dhabi

shutterstock_227052817Turnurile Etihad (sursă foto: Patryk Kosmider / Shutterstock.com)

Abu Dhabi nu e doar capitala Emiratelor Arabe Unite, ci și capitala neoficială a unora dintre cele mai impresionante clădiri futuriste din lume – titlu pe care îl împarte cu Dubai, capitala înălțimilor. Dacă ajungi în Abu Dhabi merită să vizitezi Marea moschee Sheikh Zayed, Turnurile Etihad, Podul Sheikh Zayed sau Palatul Emiratelor. Nu strică nici că în Emirate te așteaptă temperaturi de 30° C. Verifică ofertele pentru bilete de avion spre Abu Dhabi cu plecare din București.

Melbourne, capitala culturală a Australiei

shutterstock_118693849Melbourne (sursă foto: Shutterstock.com)

Australia e la capătul lumii, așa că dacă te aventurezi până acolo, merită să petreci cel puțin două săptămâni ca să explorezi munții, plajele și pădurile exotice australiene. În lunile noiembrie – decembrie temperaturile medii ating 25 °C, perioadă care se suprapune cu sfârșitul primăverii și începutul verii australiene. În cazul în care ți-ai propus să ajungi la capătul lumii, poți verifica ofertele pentru bilete de avion spre Melbourne.

Male, Insula regelui din Oceanul Indian

shutterstock_159659003Male (sursă foto: Shutterstock.com)

Nu e un moment mai potrivit să-ți îndrepți atenția spre Insulele Maldive pentru că cea mai bună perioadă să te bucuri de plajă și soare în Maldive e din luna noiembrie până la sfârșitul lunii aprilie. Dacă nu vrei să îți cumperi un pachet de vacanță într-un resort din Maldive, poți consulta ofertele disponibile pentru bilete de avion spre Male, capitala Insulelor Maldive, spre care zboară anual sute de mii de turiști. 

Denpasar, capitala provinciei indoneziene Bali

shutterstock_183429779Monumentul Bajra Sandhi (sursă foto: Shutterstock.com)

Dacă vrei să zbori spre Denpasar, e bine să îți planifici vacanța cu câteva luni înainte și să verifici de pe acum ofertele pentru bilete de avion spre Denpasar Bali. Cea mai bună perioadă să vizitezi peninsula indoneziană Bali e din luna mai până în septembrie. Deși în luna decembrie plouă destul de mult, Denpasar rămâne o destinație foarte populară pentru turiștii din întreaga lume care aleg să își petreacă Revelionul pe plajele cu nisip alb din paradisul tropical.

Ce loc de vis ți-ar plăcea să descoperi în următoarea vacanță?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *