Cele mai fierbinți vacanțe de Black Friday

Oferte Black Friday Paravion 2016

Ce-ar fi să îți cumperi de Black Friday nu lucruri, ci amintiri? Cum ar fi să pleci în vacanța exotică pe care ți-ai dorit-o de atât de mult timp sau să îți planifici, pe bani puțini, un sejur de vară pe insulele grecești, în frumoasa Sardinia sau în Tenerife, o oază paradisiacă din Spania? Ai timp să te gândești și să vorbești cu partenerul de viață sau cu prietenii și să te decizi până în 21 noiembrie. Weekend-ul acesta poți profita de prețurile cele mai mici la vacanțe și pachete turistice formate din bilet de avion și hotel la alegerea ta.

EXOTIC

Nu vei găsi un loc mai izolat de lumea modernă decât Phuket, nici o insulă care să îți lase senzația că ai ajuns într-un mic paradis terestru, cu recife de corali, ape verzi ireale și stânci sculptate cu migală. Când te gândești la Asia îți vin în minte plajele cu nisip alb, istoria și locurile virgine pe care ai putea să le descoperi. Îți poți rezerva oricare din pachetele de vacanțe exotice pe parcursul întregului weekend, începând de la 790 euro, pentru o vacanță de 7 nopți.

vacante in Phuket

 

Kos, Sardinia sau Tenerife? 

Grecia e una dintre cele mai populare destinații de vară, iar insula Kos e una dintre cele mai pitorești și liniștite insule din Grecia, ideală pentru un sejur de vară în familie sau alături de perechea ta. Potrivit mitologiei grecești, insula Kos a fost insula vindecării. Dacă vrei să te relaxezi, să profiți de plajele de la Marea Mediterană și să încerci cele mai gustoase preparate grecești, poți să te oprești la un sejur în insula Kos. Cum ar fi să îți petreci zilele pe Plaja Paradisului? O găsești pe insula Kos. Un pachet de vacanță în Kos pornește de la 764 euro.

vacanta in Kos

 

Sau ai putea să îți cumperi o vacanță în Sardinia, cu ieșire la Marea Mediterană, însă nu din Grecia, ci din Italia. Plajele au culoarea untului, iar apa e atât de cristalină încât o să ai senzația că ai ajuns pe vreo insulă exotică din Oceanul Indian sau Pacific. În Italia, te vei bucura de bucătăria aparte și cultura diferită pe care le vei descoperi treptat în Sardinia. Vacanțele în Sardinia pornesc de la 764 euro.

vacante Sardinia

 

O a treia variantă pentru vara 2017 e Tenerife, una dintre cele mai frumoase stațiuni de pe Riviera spaniolă, unde o să fii surprins de peisajele sălbatice, de plaje, dar și de viața de noapte. Și pentru că e vorba de Spania, serile de weekend nu au cum să se încheie altfel decât cu o fiesta spaniolă. Se spune că vinurile din Tenerife sunt făcute pentru zei. Ce-ar fi să le încerci? O vacanță pentru 7 nopți în Tenerife pornește de la 735 euro.

vacante Tenerife Black Friday

 

Orice călătorie vine cu o descoperire de sine. Tu unde ai vrea să afli mai multe lucruri despre tine anul următor? Pentru a te decide mai ușor, vezi ofertele de Black Friday la Paravion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *