Vacanțele premium, cele mai atrăgătoare oferte de Black Friday

Insula Phuket, cele mai frumoase vacanțe exotice

Potrivit unui comunicat de presă lansat de Paravion, vacanțele exotice au avut foarte mult succes în primul weekend de Black Friday. Astfel, cel mai scump pachet de vacanță achiziționat de 3.000 euro a fost pentru un sejur în Phuket, unul dintre cele mai frumoase locuri din Thailanda. 

„Chiar dacă această sărbătoare a shopping-ului este sinonimă cu reducerile foarte consistente pentru majoritatea comercianţilor şi a clienţilor, în cazul Paravion am observat un interes crescut pentru destinaţii exotice, premium. În primul val de campanie am înregistrat mai bine de 50 de tranzacţii care au depăşit 1.000 de euro, iar cel mai scump pachet vândut a costat 3.000 euro. Weekend-ul viitor (vineri, 25.11.2016 – n.r.) ne vom concentra tot pe pachete premium, din ce în ce mai căutate în rândul clienţilor noştri”, a declarat Remus Vişan, Director General al Paravion.

Cele mai frumoase locuri din lume

Și pentru că sezonul reducerilor de Black Friday nu s-a încheiat încă, pe 25 noiembrie, pe Paravion vei găsi alte oferte spre destinații de vis, minivacanțe în timpul cărora să explorezi teritorii virgine pe o insulă pierdută în apele Oceanului Indian unde semnal la telefonul mobil răzbește arareori. În felul acesta, o să simți că EȘTI într-adevăr în vacanță. Cum ar fi?

Încă mai ai timp să te hotărăști unde vrei să călătorești, urmărește doar să prinzi ofertele Paravion de Black Friday, runda a II-a, care vor fi postate în zilele următoare! 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *