Black Friday se întoarce pentru o zi!

Oferte Black Friday Paravion 2016

Ofertele pentru vacanțe premium s-au întors pentru o zi pe Paravion.ro. DOAR astăzi poți să îți cauți o vacanță de vis la cel mai bun preț în Grecia, Portugalia, Italia sau în exotica Sri Lanka. Ofertele premium Black Friday Paravion dispar la finalul zilei de 25 noiembrie, așa că ai 24 de ore să te decizi unde ai vrea să îți petreci sejurul din vara 2017 sau dacă vrei să pleci într-o vacanță exotică în Sri Lanka în luna februarie. Black 2 Friday!

Cum Grecia e destinația favorită a turiștilor români, ți-am pregătit câteva oferte alese pentru unele dintre cele mai frumoase insule grecești. Alege o vacanță în Chania dacă vrei să îți petreci câteva zile pe insula Creta, cunoscută pentru plajele cu steag albastru, văile largi unde se cultivă măslini și portocali, dar și pentru farmecul venețian din orașul Chania, al doilea cel mai mare oraș din Creta. Un sejur în Chania se potrivește perfect familiilor cu copii, dar și cuplurilor dornice să exploreze cea mai mare insulă grecească de la nord la sud. Creta, în 3 minute:

Dacă vrei să pleci într-un sejur romantic sau în luna de miere, îți poți rezerva o vacanță în Zakynthos, insula cu Peșteri albastre, plaje cu nisip de culoarea untului și ape de culoarea safirului. Iar dacă ajungi în Zakynthos, nu uita să îți programezi o excursie de o jumătate de zi pe Plaja Navagio, unul dintre cele mai frumoase locuri din Grecia. Zakynthos, în 3 minute:

A treia oprire în Grecia ar putea fi pe insula Rhodos, un loc plin de istorie, cu stânci abrupte și păduri de pini. Alege o vacanță în Rhodos dacă vrei să vizitezi Colosul din Rhodos sau Acropolele din Lindos, să explorezi Valea Fluturilor sau să te bucuri de viața de noapte din cluburile grecești.  Un sejur în Rhodos la Argo Hotel e perfect pentru cuplurile care își doresc intimitate sau pentru o vacanță alături de gașca de prieteni. Rhodos, în 4 minute:

Dacă vrei să îți împarți vacanța între munți vulcani și mare, alege o vacanță în Sicilia, într-un hotel situat la 5 minute de țărmul Mării Ionice. În Sicilia poți să explorezi ruine ale teatrelor antice grecești sau să urci cu mașina pe Muntele Etna, înconjurat de pământuri negre acoperite cu cenușă vulcanică.

Vacanta in Sicilia, teatrul din Taormina și Muntele Etna pe fundal

Și dacă nu mai ai răbdare să vină vara, poți zbura mai repede spre o vacanță exotică în Sri Lanka, în teritoriile magice din Asia. Nu o să te mai saturi de plajele paradisiace, de văile cu plantații de ceai și de potecile puțin umblate din pădurile tropicale. După un zbor de câteva ore cu avionul o să aterizezi în Colombo, capitala republicii Sri Lanka, invadată de tuk-tuk-uri, minitaxiurile asiatice care se strescoară cu ușurință pe străduțele înguste și aglomerate din Asia.

Vacanta in Sri Lanka, pescari la apus
Vacanță în Sri Lanka, pescari la apus

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *