Sărbătorim românește. Oferte speciale de 1 Decembrie

Craciun in Maramures

În perioada 28 noiembrie – 4 decembrie, pe Paravion găsești cele mai bune oferte pentru bilete de avion Tarom spre unele dintre cele mai populare destinații din Europa. Poți să zbori spre Amsterdam, Munchen, Praga, Viena, Istanbul, Paris, Barcelona de la 115 euro pentru un zbor dus-întors în lunile care urmează.

Dacă nu îți imaginezi că ai putea să îți petreci Sărbătorile de iarnă altundeva decât în țară, poți să îți cauți un colț de rai unde să te retragi pentru câteva zile după ce ai trecut, ca în fiecare an, pe acasă. 

Dacă îți plac tradițiile locale din Bucovina, Maramureș sau Ardeal, ce-ar fi să îți petreci Crăciunul în România sau să te prindă Revelionul într-un tărâm de poveste încărcat de zăpadă chiar pe plaiurile românești? Până în 4 decembrie, pe Paravion găsești cele mai bune oferte pentru vacanțele în perioada Sărbătorilor de iarnă, dar și pentru vacanțe estivale, pentru că ai de ales între zeci de oferte pe litoralul românesc sau în stațiunile balneare.

Cluj Napoca Piata Unirii

Cu siguranță ai auzit de Târgurile de Crăciun din Viena, Praga sau Munchen, dar știi, probabil, că de câțiva ani în România Piețele de Crăciun au prins amploare, așa că ai un motiv în plus să te uiți după bilete de avion spre Iași, Sibiu, Cluj-Napoca sau Timișoara.

 

Înainte să descoperi lumea largă și să zbori peste granițe, ce-ar fi să vizitezi cele mai frumoase locuri din România? Tu unde sărbătorești Ziua Națională a României?


 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *