Phuket, cea mai frumoasă insulă din Thailanda

vacanta exotica pe plajele din Phuket

Dacă zbori spre Thailanda, s-ar putea să ajungi la granița cu o altă realitate, una aproape paradisiacă. Tot ce trebuie să faci e să alegi o vacanță exotică în Phuket, cea mai mare și cea mai frumoasă insulă thailandeză. O să îți fie greu să îți dai seama care loc din Phuket te-a cucerit iremediabil, poate apele turcoaz sau de un verde ireal, plajele cu nisip alb, jungla, peșterile și golfurile sălbatice sau tărâmurile ireale de pe insulele unde stâncile par sculptate de giganți.

Dar Phuket nu e doar o insulă cu plaje sălbatice cu nisip fin și recife de corali. E un loc în care poți să descoperi unele dintre cele mai inedite locuri din Asia, dar și bucătăria locală thailandeză, ori resorturile de lux unde poți să te relaxezi. În plus, în Phuket poți ieși în localuri și bărulețe de noapte deschise pe plajă unde se adună oameni din întreaga lume. În apropierea plajelor găsești numeroase restaurante care s-ar putea să te surprindă prin preparatele delicioase și bucătăria thailandeză bazată pe pește și fructe de mare, dar și pui thai.

mancare traditionala PhuketPrintre locurile urbane care o să te surprindă se numără orașul Phuket, un loc care amintește de arhitectură tradițională thailandeză, dar care păstrează și aura nostalgică rămasă din vremurile când portughezii au ajuns pe tărâmurile necunoscute ale Asiei. Poate vrei să vizitezi și Aquariumul din Phuket, dacă nu ai răbdare să faci scufundări printre recifurile de corali.

scufundari in Phuket

Phuket e o insulă perfectă pentru scufundări, snorkeling sau plimbări cu barca în locuri sălbatice de unde nu o să mai vrei să pleci. Cea mai bună perioadă să pleci într-o vacanță exotică în Phuket e din luna noiembrie până în aprilie, pentru că din mai până în octombrie e sezonul ploios, așa că te bucuri mai puțin de soare și plajă. 

Poți alege și alte destinații exotice dintr-o listă lungă de oferte de nerefuzat, click aici.

1 Comment

 1. Reply
  Valentin

  Zona Phuket-ului este uimitoare si in fiecare zi descoperi locuri noi.

  Noi acolo am inceput sa cautam plaja perfecta :)

  Prima parte a vloguluil nostru din Thailanda incepe in Phuket (playlist cu primele episoade):

  https://www.youtube.com/watch?v=aJSJ8ySYLc4&list=PLxQPiKJUsVry1Xx2HrSbvstvkrTW_SSLq

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *