Vacanță exotică în Sri Lanka de Ziua Îndrăgostiților

plaja exotica din Sri Lanka

Sri Lanka e o insulă exotică din sudul Indiei, cu o istorie de peste 2.000 de ani și unele dintre cele mai frumoase și contrastante teritorii, de la plaje cu nisip alb, la păduri tropicale, plantații de ceai de un verde ireal, rezervații naturale și savane tropicale care te duc cu gândul la savanele africane. Dacă alegi o vacanță în Sri Lanka pentru lunile următoare poți să te bucuri de plaje cu nisip alb, înot și plajă, poți explora orașe antice și monumente UNESCO sau păduri tropicale nesfârșite.

Sri Lanka e una dintre țările cu cele mai multe monumente incluse în Patrimoniul UNESCO, printre cele mai fascinante obiective turistice numărându-se orașul antic Polonnaruwa, orașul vechi Sigiriya, Rezervația naturală Sinharaja cu faună și floră endemice sau Peșterile de la Dambulla. La fel de misterios e și Orașul medieval Polonnaruwa, capitala medievală a Sri Lankăi, și al doilea cel mai vechi oraș de pe insulă.

Padurea tropicala Sri Lanka

Cea mai bună perioadă să vizitezi Sri Lanka e din luna decembrie până în aprilie. Dacă vrei să explorezi o mică parte din insulă, poți folosi trenurile și autobuzele locale, dar e bine să știi că acestea pot fi destul de aglomerate. În cazul în care preferi să explorezi insula în ritmul tău, poți închiria o mașină pentru câteva zile sau o mașină cu șofer personal prin intermediul unei agenții locale.

Dacă vrei să scapi de aglomerație și să ajungi pe o insulă încă sălbatică, mai puțin vizitată de turiști, atunci cu siguranță ți se potrivește o vacanță exotică în Sri Lanka

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *