Cele mai îndrăgite destinații de vacanță din Europa pentru Revelion

Revelion la Praga, Podul Carol

Turiștii români și-au planificat din timp vacanțele de Revelion, pachetele speciale pentru mini-vacanța dintre ani epuizându-se la finalul lunii noiembrie, potrivit unui comunicat lansat de Paravion. Cei care nu au ales destinații exotice, s-au oprit la pachete city break mult mai accesibile ca preț în unele dintre cele mai îndrăgite destinații din Europa.

Cei care nu și-au ales o minivacanță de Revelion au optat pentru oferte last-minute, achiziționându-și bilete de avion spre Munchen, Praga, Roma, Milano sau Istanbul și cazare în hoteluri de 3*, cu mic-dejun inclus cu doar câteva săptămâni înainte de Revelion.

Revelion la Roma 2017Revelion la Roma, vedere panoramică Basilica Sf. Petru

„Turiștii români care s-au hotărât în ultimul moment să petreacă noaptea dintre ani în afara țării au optat pentru bilete de avion și hotel separat în destinații precum Roma, Praga, Istanbul, Varșovia sau Chișinău, datorită tarifelor atractive. Vacanțele acestora de Revelion se rezumă la maximum 5 nopți, cu mic dejun inclus”, a declarat Remus Vișan, Director General al Paravion.

Cele mai ieftine bilete de avion cumpărate au fost cu destinația Istanbul. Un bilet de avion dus-întors pentru o persoană a costat 110 euro/ persoană, iar cazarea pentru două nopți, 35 euro/persoană.

Revelion 2017 in Istanbul Vacanțe Istanbul de Revelion

Pentru 3 nopți de cazare la Roma, turiștii români au plătit 70 euro/persoană, un preț similar cazării pentru 3 nopți în Praga. Dacă nu te-ai hotărât unde vrei să pleci, e bine să știi că biletele de avion spre capitala Cehiei în perioada Revelionului te ajung în jur de 150 euro/persoană, iar pentru Munchen, un bilet de avion dus-întors spre Munchen costă 220 euro/persoană. Cele mai multe zboruri sunt cu plecare din București, în perioada 27-31 decembrie, cu întoarcere în țară între 1-7 ianuarie 2017.

Dacă nu te-ai hotărât unde vrei să petreci Revelionul, mai ai timp să îți cumperi bilete de avion last-minute spre cele mai îndrăgite capitale din Europa. Ofertele de cazare la hotelurile care mai au camere disponibile sunt mai ieftine cu până la 30%, dacă sunt achiziționate în ultimul moment. Trebuie doar să ai bagajul pregătit.

Tu unde îți petreci noaptea dintre ani?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *