5 destinații de neratat cu escală în Paris. Promoții Air France

În ianuarie, ai cele mai bune oferte la bilete de avion spre destinații aflate la sute și mii de kilometri distanță de România cu KLM – Air France. Așa că e perioada perfectă să te gândești la un concediu în Republica Dominicană ori la zilele în tihnă de pe plajele din Martinica sau să pleci într-o aventură la capătul lumii în pădurile tropicale din Panama. În extrema estică de pe mapamond, poți să vizitezi cele mai fascinante metropole asiatice, precum Shanghai sau Seoul, tărâmul tradițiilor vechi de mii de ani și ale zgârie-norilor.

Havana, un oraș încremenit în timp

bilete de avion Havana
Străzile din Havana

Spre deosebire de România, primăvara e toridă în Havana, iar verile sunt umede și cu ploi torențiale. Nu contează când îți rezervi biletele de avion spre Havana, o să îți placă nespus de mult lentoarea vieții din orașul cuban care seamănă cu un muzeu în aer liber, și care e la fel de senzual și seducător ca în trecut. Havana rămâne una dintre cele mai frumoase colonii spaniole care a supraviețuit pe tărâmurile Americii de Sud. Ce-ar fi să o vizitezi?

New York, cea mai cunoscută metropolă din lume

Times Square
Times Square, New York

Cine a crescut cu serialele și filmele de la Hollywood are un cult pentru New York, orașul unde americanii merg să-și împlinească cele mai îndrăznețe vise. Chiar dacă e o cetate de sticlă, cu statui, piețe și clădiri iconice, poți să zbori spre New York nu doar pentru obiective turistice, ci și ca să vizitezi unele dintre cele mai importante muzee din lume sau dacă te atrage o sesiune de shopping. Nu e niciodată prea târziu să vezi Lumea Nouă. Aterizează în New York!

Fort-de-France, unul dintre cele mai frumoase golfuri din Caraibe

Martinique, Caraibe
Plajele din Martinique, Caraibe

Dacă nu mai reziști la temperaturile scăzute sau vrei să pleci într-o vacanță de relaxare, ai putea să verifici oferta pentru bilete de avion spre Martinica, mai exact spre capitala insulei, un oraș pitoresc și viu colorat unde nu trăiesc mai mult de 400.000 mii de locuitori. După ce ai ajuns, profită în fiecare zi de soare și plajă, doar ești în Caraibe, locul unde s-au inventat plajele cu nisip de culoarea untului și apele turcoaz.

Shanghai, Parisul Oriental al Chinei

Shanghai
Shanghai

China e cunoscută pentru tradițiile vechi de mii de ani din unele dintre cele mai dens populate orașe din lume, iar Shanghai în mod particular pentru aerul cosmopolit, fiind o îmbinare reușită între Orient și Occident. Shanghai e mai accesibil ca preț decât Hong-Kong și mai ieftin când vine vorba de shopping. Înainte să te uiți după bilete de avion spre Shanghai, ai putea să vizionezi filmul Skyfall, unde apar scene din metropola chineză.

Paris, locul de unde încep toate visurile

Primavara in Paris
Vedere panoramică Paris

Dar adevăratul Paris nu e cel Oriental, ci Parisul european pe care merită să îl descoperi în orice anotimp, dar în special primăvara și vara, dacă vrei să petreci cât mai mult timp pe străzile din Montmartre, cel mai pitoresc cartier parizian, sau pe malul Senei, ori să vizitezi frumoasele grădini de la Versailles. Dacă, din contră, ești interesat de muzeele și galeriile de artă din capitala Franței, poți să te oprești la un city break la Paris iarna sau la începutul primăverii când orașul nu e atât de aglomerat.

Din 5 ianuarie până în 26 ianuarie 2017, ai zeci de bilete de avion la preț redus spre cele mai frumoase destinații din Europa, Asia, America de Sud și America de Nord. Trebuie doar să profiți de ofertele de vis puse la bătaie de Air France –  KLM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *