Promoții KLM spre cele mai frumoase destinații din America și Asia

Zboara in cu KLM in Peru sa vezi Machu Picchu

În luna ianuarie, poți să îți rezervi bilete de avion spre destinații din întreaga lume cu AirFrance KLM la prețuri promoționale. Ai putea să zbori spre Chicago, unul dintre cele mai îndrăgite orașe americane sau să îți cumperi bilete de avion spre Lima și să explorezi pentru două săptămâni Peru, să ajungi la Machu Picchu sau în jungla amazoniană  din Parcul Național Manu.

Lima, Peru
Lima, Peru

Dacă nu te tentează America de Sud sau de Nord, poți să iei harta și să verifici partea opusă a lumii. În Asia te așteaptă unele dintre cele mai frumoase destinații exotice, cu plaje de vis, păduri tropicale și o istorie însemnată în temple și monumente vechi de sute de ani. Trebuie doar să îți rezervi bilete de avion spre Denpasar Bali sau Kuala Lumpur, cel mai important oraș din Malaezia și una dintre cele mai frenetice zone urbane în care vei ajunge vreodată.

S-ar putea să ai parte de un sentiment similar dacă te gândești să zbori spre Hong Kong sau Mumbai, unul dintre cele mai aglomerate orașe din lume, unde o să înțelegi cu totul diferit contrastele între opulență și sărăcie.

bilete de avion Hong Kong
Hong-Kong

Zborurile spre destinațiile aflate atât de departe de România au cel puțin o escală până la destinație. Dacă optezi pentru o escală de mai multe ore în Amsterdam ai timp să vizitezi, pe fugă, și capitala Olandei. Iar dacă te gândești să rămâi în Europa și să pleci într-un city break la Amsterdam la primăvară, până în 26 ianuarie, poți să îți rezervi o minivacanță la Amsterdam pentru 2 nopți de la 285 euro/persoană.

bilete de avion Amsterdam
Vedere din Amsterdam

Din 5 ianuarie până în 26 ianuarie 2017, ai zeci de bilete de avion Air France KLM la preț redus spre cele mai frumoase destinații din Europa, Asia, America de Sud și America de Nord. Trebuie doar să profiți de ofertele de vis puse la bătaie de Air France –  KLM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *