Top 5 cele mai bune oferte pentru zboruri de linie în ianuarie

bilete de avion promotii

Luna lui Gerar nu e doar cea mai friguroasă luna din an, ci și una dintre cele mai bune luni pentru cumpărături online. În ianuarie, ai parte de reduceri însemnate la vacanțe Early Booking, promoții la city break-uri și lucrul cel mai important pentru cei îndrăgostiți de călătorii, prețuri promoționale la bilete de avion spre destinații din întreaga lume.

Asta înseamnă că poți să îți planifici vacanțe de neuitat în unele dintre cele mai frumoase locuri din Europa, America de Nord sau Asia pentru lunile care urmează. Poți pleca într-o vacanță pentru o săptămână sau două, nu doar în minivacanțe de 2 sau 3 zile. Află care sunt cele mai accesibile 5 oferte pentru zboruri de linie în luna ianuarie!

1. Amsterdam e alegerea perfectă de vacanță pentru tinerii care vor să călătorească în gașcă, să facă bar hoping în cele mai cool și neconvenționale baruri și cluburi de noapte, dar și pentru cei care vor să petreacă de la apus până la răsărit. Bilete de avion spre Amsterdam de la 135 de euro cu KLM.

oferte bilete de avion Amsterdam
 Amsterdam

2. Lisabona e una dintre destinațiile de top pentru 2017, un oraș perfect pentru un city break romantic în cuplu sau o vacanță de neuitat alături de prieteni, într-un sejur în timpul căruia să te îndrăgostești de ritmurile muzicii fado și să colinzi străzile înguste traversate de tramvaie. Dacă zbori spre Lisabona, trebuie numaidecât să îți rezervi jumătate de zi pentru o excursie în tărâmurile de vis din Sintra, unde poți vizita castele romantice și grădini exotice cum nu ai mai văzut nicăieri. Bilete de avion spre Lisabona de la 120 euro dus-întors cu Tap Portugal.

bilete de avion spre Lisabona
Lisabona, destinație de top în 2017

3. În Belgrad se află una dintre cele mai vechi cetăți neolitice din Europa, dar și unele dintre cele mai atrăgătoare cluburi de noapte din Europa. Alături de București, Amsterdam sau Berlin, Belgrad e o destinația tot mai populară pentru tinerii care își doresc o escapadă plină de neprevăzut în Balcani și o viață de noapte atrăgătoare. Poți zbura spre Belgrad fără escală, direct din București. Biletele de avion spre Belgrad pornesc de la 99 euro pentru un zbor dus-întors cu AirSerbia.

Belgrad
Cetatea din Belgrad

4. Shanghai e unul dintre cele mai cosmopolite orașe din China, pe care ai putea să-l vizitezi în lunile care urmează. E adevărat că nu ai la fel de multe obiective turistice precum în capitalele europe, dar merită să vizitezi cel puțin Muzeul Shanghai cu artefacte vechi de peste 5.000 de ani. Shanghai e un oraș unde o să ai parte de experiențe și senzații neobișnuite. De pildă, ai putea să te plimbi cu un tren de mare viteză care atinge 460 km/oră, tren care leagă aeroportul din Shanghai de centrul orașului. Călătoria durează doar 8 minute. Bilete de avion spre Shanghai de la 385 euro dus-întors cu KLM – Air France.

Bilete de vacanta Shanghai
Cele mai accesibile bilete de avion Shanghai

5. New York, New York e un oraș care îți depășește așteptările, chiar dacă ai senzația că îl cunoști atât de bine datorită filmelor sau serialelor turnate pe străzile din New York. Manhattan, Central Park sau Times Square sunt locuri reale sau imaginare? Rămâne să te convingi după ce aterizezi. Dacă vrei să vizitezi orașul unde a început Visul american, atunci poți să îți rezervi bilete de avion spre New York de la 480 euro dus-întors cu KLM – Air France.

Bilete de avion spre New York
Bilete de avion spre New York

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *