Ce poți face în Zakynthos în vara anului 2017

Early Booking Zakynthos 2017

Care e cea mai cunoscută plajă de pe insula Zakynthos și unul dintre cele mai cunoscute locuri din Grecia? Cum poți ajunge la Peșterile albastre din nordul insulei? Ai zboruri directe spre Zakynthos?

O vacanță în Zakynthos e un sejur perfect pentru cuplurile care vor să se bucure de intimitate, pentru cei care vor să se căsătorească sau să plece în luna de miere. Odată ajuns în Zakynthos poți să îți faci programul pentru un sejur în care să combini zilele la plajă cu expedițiile în unele dintre cele mai frumoase locuri de insulă. 

Nu trebuie să ratezi o excursie de o zi pe Plaja Naufragiului, în partea nord-vestică, accesibilă doar cu barca, unul dintre locurile cele mai cunoscute de pe insulă. Merită să urci la înălțime pe stâncile abrupte care străjuiesc plaja ca să te bucuri de priveliștile panoramice de neuitat.

excursie de o zi pe Plaja Naufragiului
Vacanțe Zakynthos, excursie pe Plaja Naufragiului

Mai puțin cunoscute, dar la fel de fascinante sunt Peșterile albastre din partea nordică a insulei, foarte aproape de portul Skinari. Dimineața e cea mai bună perioadă să vizitezi Peșterile albastre pentru că atunci poți observa cel mai bine culoarea turcoaz intens a apei din interiorul peșterilor. Poți merge cu mașina în nordul insulei până la Skinari sau plaja Agios Nikolaos. Bărcile care transportă turiștii pleacă din Skinari, Agios Nikolaos și plaja Makris Gialos.

Pesterile albastre de pe insula Zakynthos
Pesterile albastre, excursii Zakynthos

Dacă vrei să te bucuri de o cină romantică pe malul apei, poți merge cu mașina în sudul extrem al insulei, la Keri, unde se află restaurantul Sunset Tavern, de unde te poți bucura de o priveliște panoramică deosebită. În Zante, ai putea lua masa la taverna Spartakos sau Prosilios. Un alt loc de vis e Golful Limnionas, aflat la 20 km distanță de Zakynthos, în partea nord-vestică a insulei. Poți lua masa la taverna Limnionas cu vedere spre apa turcoaz și peșterile calcaroase.

Pe insula Zakynthos se găsește un aeroport de mici diminensiuni, care se află la o distanță de 4.5 km de orașul Zante, și foarte aproape de Kalamaki, localități aflate în partea sudică a insulei. Nu sunt autobuze care leagă aeroportul de centrul orașului, dar poți lua un taxi. E bine să verifici dinainte prețul pe care urmează să-l plătești. În timpul sezonului turistic sunt curse charter care aterizează pe aeroportul Dionysios Solomos zilnic. Bilete de avion București – Zakynthos găsești online aici.

sejur Zakynthos, cununii religioase
Nunți în Zakynthos

O vacanță în Zakynthos de 7 nopți, care include transportul cu avionul și cazarea, pornește de la 373 euro/ persoană. Ce-ar fi să îți rezervi o vacanță la preț Early Booking ca să știi de pe acum unde o să îți faci concediul de odihnă în vara 2017?

Află alte 13 lucruri utile despre Zakynthos într-un profil de destinație, aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *