Unde își petrec turiștii români concediul de vară? Vacanțe Early Booking 2017

oferte vacante Grecia

Ți-ai planificat concediul pentru vară? Dacă nu ai apucat până acum, mai ai timp suficient să îți rezervi o vacanță Early Booking și să beneficiezi de reduceri de până la 25%. Începând cu sfârșitul lunii aprilie, prețurile pentru pachetele Early Booking încep să crească treptat pe măsură ce ne apropiem de începutul sezonului turistic. Dacă nu știi spre ce destinație ți-ar plăcea să zbori la vară, află care sunt cele mai avantajoase pachete early booking ca preț și ce destinații preferă turiștii români.

„Obiceiurile de vacanță ale românilor s-au schimbat în decursul ultimilor ani, în sensul că aceștia sunt mult mai organizați cu privire la planificarea concediilor. O mare parte din cei care doresc să își petreacă concediul în afara țării profită de perioada de early booking și își rezervă din timp sejururile, mai ales că, prețurile pachetelor de acest tip sunt mult mai avantajoase decât prețurile celor achiziționate în plin sezon, reducerile fiind chiar și de 20% – 25%”, a declarat Remus Vișan, Director General al Paravion.

Castelsardo, Sardinia
Strada din Castelsardo, SARDINIA

La fel ca în anii trecuți, cei mai mulți turiști și-au rezervat pachete Early Booking în 2017 pentru una dintre insulele grecești, în topul destinațiilor de vară cu cele mai avantajoase prețuri se regăsesc insulele Lefkada, Skiathos, Rhodos sau Kos. La fel de atrăgătoare au fost și pachetele de vacanță ceva mai costisitoare pentru Zakynthos sau Santorini, pentru care turiștii români au plătit aproximativ 373 euro, preț care include biletul de avion dus-întors și cazarea cu mic dejun pe o perioadă de 7 nopți.

Gran Canaria, Spania
Vacante in Gran Canaria, Spania

În 2017 tot mai mulți turiști sunt interesați de ofertele Early Booking în Sardinia și și-au achiziționat pachete de vacanță în hoteluri și resorturi de lux, nu doar în Italia, ci și în Gran Canaria. Vânzările pentru vacanțe de lux au crescut cu 20% față de aceeași perioadă a anului trecut. Pachetele pentru Sardinia pornesc de la 619 euro pentru 7 nopți, incluzând cazarea, iar o vacanță de 7 nopți în Gran Canaria în 2017 pornește de la 689 euro, și include biletul de avion dus-întors.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *