Cum să îți petreci serile într-un city break la Londra

ce poti face intr-un city break la Londra seara

Ți-ai scris deja itinerariul pentru cele 72 de ore pe care o să le petreci într-un city break la Londra? Știi unde o să iei micul dejun, ce muzee să vizitezi (gratuit), ții neapărat să ajungi la Palatul Buckingham și să vezi Big Ben-ul sau să traversezi Abbey Road, dar nu știi cum să îți petreci serile în Londra și nu te atrag cluburile sau barurile de noapte? Mai sunt și alte lucruri de făcut, iată câteva dintre ele!

Grădina suspendată la 155 de m

Sky Garden, viziteaz-o intr-un city break la Londra
Sky Garden

Cum abia a trecut Ziua Îndrăgostiților, dacă zbori spre Londra alături de perechea ta de Dragobete sau în săptămânile următoare, ați putea să petreceți o seară la Sky Garden, o grădină interioară cu plante și arbori, aflată la 155 m înălțime, de unde vă puteți bucura împreună de priveliștile panoramice asupra orașului luminat. În weekend, grădina unde publicul are acces gratuit e deschisă până la 9 seara. Dacă vrei să mai rămâni, poți rezerva o masă la restaurant.

Roata London Eye

incearca o experienta la London Eye intr-un city break la Londra
 London Eye

Pentru câteva priveliști amețitoare asupra Londrei, îți recomandăm să îți rezervi un bilet la London Eye seara, pentru că orașul luminat e mult mai frumos decât pe timpul zilei, de la o înălțime de peste 130 de m. Un tur cu roata gigantică durează aproximativ 30 de minute. Din luna aprilie, programul se prelungește până la ora 9 seara.

O seară cu umor britanic

În Londra sunt foarte multe cluburi de comedie, așa că dacă vrei să te amuzi sau să te destinzi după o zi obositoare în care ai parcurs prea mulți kilometri, poți să verifici programul de la cluburile Angel Comedy (unde intrarea e liberă în fiecare zi), The Top Secret Comedy Club sau The Comedy Club. Sigur, trebuie să apreciezi umorul britanic ca să optezi pentru o astfel de experiență.

Prinde miezul nopții în fața celui mai cunoscut ceas din lume

Big Ben
City break la Londra, opreste-te la Big Ben

Dacă vremea e prietenoasă și ai făcut o plimbare prin centrul Londrei, poți să mergi în fața Big Ben-ului ca să auzi bătăile ce marchează miezul nopții. Seara, străzile din apropierea Big Ben-ului sunt mai puțin aglomerate, iar dacă afară nu e foarte frig poți să te plimbi pe malul Tamisei.

Shakespeare la Londra

Dacă vrei să ai parte de o experiență inedită ca-n vremurile elisabethane, ai putea să îți rezervi un bilet la teatrul Shakespeare’s Globe Theatre, unde joacă unii dintre cei mai apreciați actori londonezi. Un bilet pentru un loc în picioare, ca în urmă cu 500 de ani, costă 5 lire. Iar dacă vrei să vezi o expoziție specială, poți să treci pe listă și British Library, unde expoziția permanentă e gratuită și include exemplare rare, First Folio din Shakespeare, o Biblie Gutenberg sau manuscrise The Beatles.

Dacă vrei să îți rezervi un un bilet dus-întors spre Londra, s-ar putea să mai prinzi un bilet tur-retur la 48 de euro pentru 6 aprilie (întoarcere în 9 aprilie). Rezervă-l înainte să-l revendice altcineva sau profită de celelalte oferte low-cost!

oferte bilete de avion spre Londra
bilete de avion Londra

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *