City break-uri de primăvară la cele mai mici prețuri

cele mai ieftine city breaks de primavara 2017

Potrivit unui comunicat de presă Paravion, 50% dintre românii care au cumpărat pachete city break pentru lunile de primăvară au plătit, în medie, 250 de euro pentru o minivacanță în cele mai îndrăgite destinații din Europa. De altfel, numărul weekend break-urile vândute pentru primăvara 2017 a crescut cu o treime față de aceeași perioadă din 2016. În topul celor mai îndrăgite destinații pentru primăvară se regăsesc Roma, Florența și Praga.

Dacă un city break la Roma a fost întotdeauna în topul celor mai îndrăgite și accesibile vacanțe, în ultimele luni, Florența a urcat în topul preferințelor românilor, atrași fiind de secretele, muzeele și galeriile de artă din orașul unde a început Renașterea italiană. O minivacanță în Florența costă în jur de 250 euro, un preț similar cu cel plătit pentru un city break la Lisabona sau Viena. 

„De la an la an observăm o creștere semnificativă a apetitului turiștilor români pentru city break-uri. Astfel că numărul pachetelor vândute de Paravion pentru primăvara acestui an a crescut cu 30% față de perioada similară a anului precedent. Florența, Roma și Praga sunt câteva din destinațiile extrem de ofertante pentru turiști, fie că își doresc să descopere frumusețea și cultura locurilor, fie că sunt amatori de relaxare”, a declarat Remus Vișan, Director General al Paravion.

Vedere panoramica, city break Praga
Vedere panoramica, city break Praga

În topul celor mai accesibile destinații city break se regăsesc în continuare orașele Roma, Milano și Praga, pentru care turiștii români plătesc în jur de 180-250 de euro, în timp ce costurile pentru city break-urile în Barcelona, Londra sau Amsterdam pot ajunge până la 500 de euro. Pachetele includ biletul de avion dus-întors și cazarea la un hotel de 3* sau 4* stele, cu mic dejun inclus.

city break Londra, Big Ben
City break Londra, Big Ben

E bine să știi că pentru pachetele city break disponibile pe Paravion ai bagaj de cală inclus, iar hotelurile disponibile pe site sunt verificate, majoritatea dintre ele aflându-se în zone centrale sau foarte aproape de centru.

Foto: Shutterstock.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *